שיט!

dargosh

New member
שיט!

כרגע שברתי את הקרש בליינד שלי
אני מחר נוסע ל"מגה ספורט" שמול קניון איילון כדי לקנות קרש חדש, למישהו יש עצה איזה קרש כדאי לי לקנות?

DBD

New member
איך בלינד? קשר טוב?

כי אני צריך לקנות קרש ואני מתלבט

dargosh

New member
איך שנוח לך

לפי דעתי בליינד הוא קרש די טוב אבל הוא היה אצלי זמן קצר מאד כי הוא היה של חבר שלי פעם... זה תלוי מה שנוח לך אבל אלמנט נראה לי טוב לאללה וזה מה שאני רוצה לקנות הבעיה היא שאני לא יודע אם יש משהו במגה ספורט, תעזרו לי!!!

Bazooka Joe

New member
במגה ספורט לא תמצא

הייתי במגה ספורט חוצות-המפרץ היום ויש שם סקטבורדים של 90 ש"ח שווים לתחת. בטח שלא תמצא שם לוח בנפרד, ובטח הוא גם לא יהיה טוב.

C0D3

New member
אם אתה קונה Element

זה יהיה קרש קטן כי הם מוכרים שבע וחצי וכאלו ממש קטנים

dargosh

New member
לא משנה

זה לא משנה לי אם זה יהיה קרש של 7.5 בגלל שכרגע אני נוסע (או כבר לא נוסע, ראה הודעה ראשית) על קרש בליינד שהוא קטן מ7.5 וגם האורך שלו בערך 28 ככה שזה יהיה אפילו שיפור.

C0D3

New member
איכס מה זה איזה קרש קטן !!

איך אתה יכול לנחות איתו משהו בכלל ?!?!?

dargosh

New member
ת´אמת

ת´אמת שאין לי מושג באמת איך אני נוחת עליו אבל אני לא נוסע עליו הרבה זמן, הוא היה של חבר שלי והוא הביא לי אותו...

פיצוץ

New member
אחי תקשיב לי

דבר ראשון קנה מה שנוח לך..ואל תתקרב בחיים יותר לבליינד קרש מסריח..אני די מבין בעניין.כי אני נוסע הרבה זמן וכבר שברתי הרבה קרשים..אז אחי אף אחד לא יכול להגיד לך איזה קרש לקנות..קנה מה שנוח לך..ואל תסתכל על חברות הכל אותו חרא..

C0D3

New member
פיצוץ צודק אחי....

כל הקרשים שאתה רואה ב340 שקל הכל אותו הדבר בידיוק אולי קצתתתתת הבדלים תקנה מה שנוח לך הכי.... לי הכי נוח רייל אז קניתי רייל

sk8er

New member
אתה חייב לנסוע למגה ספורט??

הדבר היחיד שיהיה שם זה קריפטוניקס ועוד חברות אינדונזיות תחפש חנות נורמלית וקנה אלמנט

dargosh

New member
לא

בסוף אני נוסע מחר ל"אוקטופוס" שבנמל תל-אביב או ל"לייטוויב" בבוגרשוב ונראה לי שאני יקנה אלמנט אם יש שם או אולי בלק לייבל

ואווווווווו מה אתם בכלל מיתווכחים..

הקרש הכי טוב הוווווווואאאאאאאאא
ZERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOO אפשר גם ZERh חחחחחחחחחחח סתם אבל זה קרש פצצה בייייייי

למעלה