שיט

judyr

New member
שיט../images/Emo70.gif

פיגוע ברחוב המלך ג´ורג´ בירושלים מחבל מתאבד יש נפגעים רבים תרשו לי להיות צינית אבל כנה איתכם... איך ניחשתי
ניסיתי להתקשר לחברה שלי לפלאפון שלה ו"הרשת תפוסה" אז פתחתי ערוץ 1 כי בטח בערוץ 2 ממשיכים בשידורים כרגיל ערוץ מסחרי אתם יודעים... רייטינג
אמרתי רק שלא היה פיגוע טעיתי מתי כבר יהיה טוב כבוד ראש הממשלה כנראה לא קראת את תקציר המנהלים ששלחתי לך שבוע שעבר נ-מ-א-ס

judyr

New member
הייתי מעדכנת אתכם בשידור חי

אבל תסלחו לי קשה לי להקליד מבעד לדמעות שלי שיפסק כבר

MARMELAD

New member
../images/Emo24.gif אוי

אני קורא הכל עכשיו ב YNET. מפחיד, שניים כבר מתו. אוי ואבוי, שלא נדע מצרות.......

pachanga

New member
והפיגוע שהיה אתמול../images/Emo7.gif

הכי מפחיד שהבחורה זיהתה שזה הוא לא שהיה לה מה לעשות, אבל הוא חייך עליה והתפוצץ
זה ממש מפחיד

Gefen

New member
התעוררתי הבוקר ומיד היה ../images/Emo33.gif

מחברה שספרה ששוב היה פיגוע בירושלים, שוב במרכז העיר הפעם ליד קפה ארומה בקינג ג´ורג´.. ממש מרכז העיר, מקום שבו תמיד יש המון אנשים, עוברי אורח, סתם כאלה שבא להם קפה טוב אז הגיעו לאזור. אז שוב הרצנו טלפונים מבוהלים לארץ למשפחות.. ומה שהכי צבט לי היה לשמוע את אמא שלי מעבר לקו אומרת לי כמה נמאס לה..בקול מלא ייאוש וכאב. ריטואל שחוזר על עצמו כמעט מידי יום, להתקשר ולבדוק אם כולם עדיין בחיים..
גפן

Yaniv-DC

New member
סיפור קצר, עם סוף מרגיע.

מאז שחזרתי מהארץ, אני מתקשר כל יום הביתה (חוץ מסופ"שים). אחותי הקטנה (אלוהים... כבר 14.5, לא נורא קטנה...), רקדנית פלמנקו מקצועית. היא רוקדת בלהקה, היא אסיסטנטית בשני קורסים, ויש לה עוד יומיים שהיא לומדת עוד ועוד לרקוד. בקיצור, כל השבוע אמא שלי בלחץ - כי מורן (אחותי), אמורה ללכת להופיע ביום חמישי בירושליים. היום סתם ככה התקשרתי הבייתה, אמא שלי לחוצה מהרגיל, אבא שלי ומורן נסעו לירושליים להופעה קצת לפני הפיגוע, שהיה באיזור שהם היו אמורים להיות. עצוב לי להגיד, אבל אני מאוד שמח שזה קרה כשזה קרה, ולא רבע שעה אח"כ. אחרת... אוף... לא רוצה לחשוב על זה.

אלי פלס

New member
שיט../images/Emo70.gif

שתי הדירות האחרונות שלי היו במרחק של 5 דקות הליכה מהמקום. אם הייתי עכשיו בתקופה הירושלמית שלי, מירב הסיכויים שבזמן הפיגוע הייתי בדרך לשם, בדרך משם או קומה אחת מעל (סניף מרצ בירושלים).

למעלה