שיט..שיט....שיט!!!!!

dead-men

New member
שיט..שיט....שיט!!!!!

שלוש דברים. אחד. הייתי בבית ספר והיה לי אחלה...וזה טיפה משכיח לי את המחשבות על האינטרנט. שתיים.דיברתי היום עם המורה שלי למחשבים ואין לשכבה שלי שיעורי מחשבים איזה עצביםעד שהסכמתי ללמוד משהו אחד מבטלים לי אותו שלוש.אני לא יכול לשים את היד על העכבר או על המקלדת, ממש כואב לי להניח את היד בתנוחה הזאת.......למישהו יש רעינונות מה לעשות??????

e-magine

New member
כן, הבעיה של הידיים מוכרת.

גם לlee היה, אולי עדין יש. אם בא לך לקרוא מאמר באנגלית, הנה לינק ששירז הביאה פעם. אם אתה רוצה סידרה מקיפה של כתבות בעברית, כולל תרגילי התעמלות לידיים ולגב, תחפש אחורה במעריב מחשבים ובמעריב און ליין.

Y@ir

New member
יש לי חוברת בעברית בשבילך

מסבירה על תרגילים ועל איך לשבת מול המחשב וממש הכל אני אחפש לך בי

lee_1

New member
שלום...

אוקיי, נתחיל מאחד שלך, גם אני הייתי בביצפר, וזה לא רק טיפה השכיח ממני את האינטרנט, אלא מאוד מאוד השכיח אותו! וכפי שאתם רואים השעה 8 ועשרה, ואני רק רבע שעה באינטרנט כל היום הזה!!!! לי יש בשבוע משהו כמו 6-7 שעות מחשב!!!! ובקשר ליד, אני מציעה לך ללכת לרופא!!! כי אני נתתי לזה "לעבור לבד" ועם הזמן זה נהיה גרוע יותר ויותר אז לך לרופא, ויש כדורים שמאוד עוזרים, שאני לקחתי וזה עבר לי!!!

e-magine

New member
נו טוף, אז מצאנו שבית הספר עוזר

בהקטנת התלות באינטרנט.

dead-men

New member
lee

6 שעות מחשבים?!?!?!?!(זה חלום).איזה כיף לך!! מה רופא ,אני מפחד מרופאים. הוא עוד ימציא לי איזה בעיה ענקית . אבל אולי בכל זאת אני ינסה ללכת ,למרות שנראה לי שלא.

lee_1

New member
אני...

רואה שבלעדיייי הפורום מת!!! חחח סתם, זה היה בצחוק!!! אוקייייי...אז בדקתי במערכת, ויש לי אפילו יותר מ-6 שעות מחשב... ((= לגביי היד, אני מציעה לך דחוף ללכת לרופא, גם אני ילך בימים הקרובים, בגלל שברגע שהחלתי לכתוב עם העיפרון שוב חזרו לי הכאבים שהיו.. זה לא כל כך מפחיד, רק תתעקש שהוא לא ישים לך את זה שמקבע את היד...

lee_1

New member
תגיד לו...

שאתה לא מוכן!!!!!!!!!!! פשוט מאוד...כיאלו, נכון, זה חשוב להתרפאות של היד אבל זה עובר גם עם הכדורים, אם תבטיח לא להזיז הרבה את היד!

e-magine

New member
דד-מן אני גולש רגע למשהו רחב יותר

הרופאים לא יכולים להכריח אותנו שום דבר, הם מנסים להכניס אותנו לפעמים למסגרת של אובייקטים, אבל אנחנו לא, אנחנו מטופלים שלהם, כלומר הם נותנים לנו שרות, הם לא שולטים עלינו. מידי פעם לא מזיק להזכיר גם לרופאים את זה. וכשאני אומר הם, אני לא מתכוון שכולם כאלה, אבל יש לא מעט...

e-magine

New member
מי רואה בהם אלוהים ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif

בררררררררררר

למעלה