שיט שיט שיט

maytalita

New member
שיט שיט שיט

2 חפיסות של גלולות ברצף מקסימום והיום קיבלתי מחזור!!! :( מה עושים? זוכרת שדובר כאן על זה בעבר, אבל לא מוצאת את זה כרגע. אמורה לקחת היום גלולה כרגיל או לעשות הפסקה של שבוע? ומה הלאה? אולי להחליף גלולות? ומה זה אומר על הציסטה השוקולדית שלי? שהיא תופחת לה להנאתה? עכשיו אני באמת נזכרת שכשהייתי בהודו לפני חצי שנה לחודש וחצי (ירח דבש), רציתי "לשחק" עם המחזור ולקחתי גלולות ברצף וזכיתי למחזור לא מתוכנן באמצע הטיול (הערת סוגריים: תחבושות/ טמפונים בהודו- לא מומלץ....) שיט שיט שיט, כבר אמרתי?

כעקרון ישנן שתי הנחיות

אם מדובר בהכתמות בלבד - לא להפסיק את הגלולות אם מתחיל ממש מחזור לעשות הפסקה לשבוע אבל בכל מקרה ממליצה לך להתייעץ מחר עם הגניקולג/ית שלך שמכירים אותך ואת מצבך הכי טוב. אני כעת בדיוק במצב שלך ולפני כמה ימים כשהופיע כתם הדם הפיצפון הראשון הגניקולוגית שלי זכתה לשיחת טלפון לחוצה ומבוהלת ביותר ממני ואני פועלת כעת לפי ההנחיות שנתנה לי. ודרך אגב אומרים שהדימום תחת גלולות הוא לא אותו סוג דימום של מחזור רגיל ולכן אין הוא מזיק לנו - הלוואי והם צודקים
(כך לפחות ענו לי רופאים בפורומים שונים בימים האחרונים).

maytalita

New member
תודה מייקוש

ממשיכה בינתיים עם הגלולות ונראה איך זה יתפתח.... מקווה שאת מרגישה יותר טוב מאתמול!

maytalita

New member
האמת שלא

לא כ"כ נוח לי להתקשר אליו כרגע. הוא לא כ"כ התלהב מזה שנסעתי לתלה"ש (או אם נשתמש במילים שלו: "נגיד שהם מומחים...") ונראה לי שגם לא מזה שלא קיבלתי את עצתו לעבור את הניתוח. גם את ההחלטה לקחת גלולות ברצף אני קיבלתי על דעת עצמי..... הקיצר, לא כ"כ בא לי לדבר איתו כרגע (ילדותי ככל שזה נשמע), כי אני מרגישה שאני פועלת בניגוד למה שהוא אמר לי לעשות, אז איזו "זכות" יש לי להתבכיין לו עכשיו על תוצאות הבחירות שלי? בכל אופן, לקחתי אתמול גלולה כרגיל והיום היה הרבה יותר טוב (כתמים בלבד)

מקווה שבאמת

הדימום/ הכתמות יפסקו
. אבל בלי שום קשר לדעתי חשוב שתמצאי לך גניקולוג בקופה שלך שתסתדרי איתו ושתרגישי חופשי לפנות אליו כשיצוץ משהו. כי לפנות על כל משהו קטן שצץ לייעוץ במרפאה בבי"ח זה לא תמיד אפשרי ולפעמים אף מסורבל מידי. כמובן זו דעתי בלבד!

למעלה