שיט שיט שיט שיט

stאסתי

New member
שיט שיט שיט שיט

אמא שלי גילתה שאני לא אצל החברה שאמרתי שאני אצלה. לא יודעת מה לעשות מפחדת לחזור הביתה!!!!

יקירתי את לא ילדה קטנה

עוד מעט בת 21 אחת נכון? אין ממה לפחד! או שאת עכשיו עוזבת את הבית לגמרי (האפשרות הלא הגיונית). או שאת חוזרת הביתה וממציאה איזשהו תירוץ גאונית איפה היית וזהו, וזה לדעתעי האופציה הכי טובה בשבילך כרגע. זקוקה לתירוצים? (ע"ע מסרים)

מותק

רציתי לעשות לך לינק מהתגובה שלך כאן להודעה שלך על ההורים המלחיצים והטלפונים החסויים אבל המחשב שלי לא ממש מתפקד. העיקר הכוונה

stאסתי

New member
איזה תירוץ???

אמרתי לה חיפה,היא פתאום החליטה שהיא צריכה שיעבירו לה משו מחיפה לדעתי היא חשדה ולכן היא עשתה את זה. אוףףףףף הלילה אני ישנה בחוץ

stאסתי

New member
אולי

אבל הכל היה מתוכנן אני צריכה לסגור דברים ולהספיק דברים לפני שאני יוצאת. יש מבין??? עוד כמה שעות שבת יוצאת ואני צריכה לחזור הביתה מה להגיד לה???

אבזץ

New member
סיפור ידוע ומוכר!!!

אולי באמת הגיע הזמן!? -תסבירי להם שהם גורמים לך לחיות בשקר. תדברי אל הצד הדתי שבהם: שאת לא רוצה לשקר, "זו המצווה היחידה שאת שומרת". תבקשי מהם יפה שיפסיקו לגרום לך לשקר. מניסיון זה לא עובד, אך מתי שהוא האמת תתגלה ואולי חבל לדחות את הקץ... לדעתי איך שלא תתנהגי לא יעזור(אפשר אולי למזער נזקים). זהו פצע שרק הזמן מרפא. הרבה כוחות והצלחה.

עִבְרִי

New member
מה קרה בדיוק?

היא גיתה שהיית במקום אחר או שלא היית שם, אם היא רק גילתה שלא היית שם, את בהחלט יכולה לספר לה שהיית אצל חברה אחרת, בבני ברק לדןגמה, ורק לא רצית לספר לה כי היא לא אוהבת את החברה הזו, או משהו בסגנון הזה. בהצלחה.

לילית3

New member
עברי אתה נשמע כמו איזה מומחה

לשקרים!!! לא מסתדר עם הניק ה"טהור" שלך...

חייקה

New member
לדעתי תגידי את האמת היא לא תאמין

לשום שקר כי כנראה היא חושדת הרבה זמן ותהי גוליה עם כל הכאב שכרוך בזה בהצלחה היי חזקה

isackris

New member
לדעתי תגידי את כל האמת היא לא תאמין

בכלל שזה יכול להיות היא תחשוב שאת צוחקת ואת כבר פטורה מלענות את הגרוע מכל כבר אמרת ... loool

stאסתי

New member
אממ...שוב שיקרתי

הכחשתי והכחשתי והכחשתי ומה אתם יודעים ההגנה הכי טובה היא אכן ההתקפה. אני שונאת את עצמי כשאני משקרת אבל אני מזכירה שוב ושוב לעצמי שזה זמני ושאין ברירה. יהיה טוף נכון?? איך שאני הייתי לחוצה דמיט,הלכו לי העצבים ואפילו לא סיפרתי לכם איך היה אצל "ההוא" בסופ"ש..מחר:) לל"ט אנשים חמודים למי שהתקשר לעודד,תודה:)

עדישי56

New member
חחחח...

איך אני מכירה את הקטעים האלה שאני בטוחה שאמא תפסה אותי, ובסוף מסתבר שהיא התקשרה בשביל משהו אחר.... חחחח... זה קרה לי לא פעם! מבינה את הרגשתך, ומזל שבסוף הכל הסתדר... וספרי מה היה!!!

stאסתי

New member
טוב אז הנה הסיפור המלא:)

אני נסעתי לת"א לחמישישבת ואמרתי לאמא שאני נוסעת לחברה שגרה בחיפה שהיא חברה של חברה שלי. לקחתי תיק ונסעתי:) כמובן שאמא קצת חושדת בי על כל דבר שאני אומרת לה אז היא התקשרה ואמרה לי "נכון את לא בחיפה?" הייתי אדישה אמרתי לה אין לי מושג על מה את מדבר..אז היא אמרה לי שיש איזו חבילה שהיא צריכה להעביר מחיפה אז אם אני כבר שם שאני אלך לקחת לה את זה. כמובן שזו היתה דרך מתוחכמת לבדוק אותי. אמרתי לה שאני אתקשר אליה מאוחר יותר כדי לקבל כתובת ומאז ועד שחזרתי לא התקשרתי אחותי כתבה לי אסאמאס שאמא שלי יודעת שאני לא בחיפה ושמחכה לי קבלת פנים בבית. חשבתי המווון איך להתמודד...אם לספר את האמת..לשקר שוב... התייעצתי אם כמה אנשים וקיבלתי עצות סותרות:) בדרך הביתה אחותי התקשרה אליי ואמרה לי שאין לאמא שלי הוכחות,זה פשוט חשד. אז החלטתי שוב לשקר חזרתי הביתה והכחשתי והכחשתי ואפילו הגעתי למצב של להגיד "עד שיש לי חברות חרדיות את מנסה להרוס לי???" (כן עלוב אני יודעת..) וזהו.היא האמינה בסוף (או שפשוט התקפלה כי לא היה לה מה לענות עוד) והשקט המתוח חזר

rigoletto111

New member
אולי הצעד הבא יהיה להגיד

לאמא שלך שאת בת 21, "עידן הריגול" נגמר ומעכשיו לא תתני לה איפורמציה בסגנון איפה היינו ומה עשינו? אז איך היה אצל החבר? מקווה שנהנית ...

isackris

New member
"העיקר חסר מן הסיפור"

שמח בשבילך על ההפי אנד המוצלח... אבל אולי תספרי קצת על הסופשבוע עצמו ? אנחנו שסבלנו בסבלך, שהחזקנו לך אצבעות עד הרגע האחרון, שכססנו ציפורנים מתוך מתח, לא מגיע לנו להנות קצת מחצי הכוס המלאה?

למעלה