שיט!!! עזרה בבקשה...

Aloni21

New member
שיט!!! עזרה בבקשה...

עשיתי את מועד יולי, ומאז אני מסתובב פה בפורום וזו הפעם הראשונה שאני באמת כותב משהו... (
לא הלך לי משהו במבחן (640), אבל אני חושב שאני יכול להצליח הרבה יותר. אני רוצה לגשת למועד אוקטובר. אין לי מושג מאיפה להתחיל ללמוד!לחזור על המילים שוב פעם?? להתחיל לחזור על החומר התיאורטי? לעשות שוב סימולציות?

Aloni21

New member
במבחן הזה- המילולי

האנגלית היה לא רע- 130 הכמותי גם לא רע- 128, יכול להיות יותר טוב אבל נפלתי במילולי- 119. בכל הסימולציות שלי הייתי הכי טוב במילולי. למדתי את המילים טוב, אנלוגיות ופטל מצויין, פחות או יותר 27 מ 30. לא יודע מה קרה לי במבחן... הפטל לא זרם לי בכלל, והכי גרוע, הבנת הנקרא. השארתי לזה מספיק זמן (5 וחצי דקות), אבל זה ממש לא זרם לי טוב...גם ההגיון לא זרם לי משהו...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif וואו ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

היה לי בדיוק אותו סיפור במילולי. ואותו ציון.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ממזמן ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

ואני מתכננת לשפר בקרוב אין סיבה לא לשפר. בעיקר אם מילולי היה הצד החזק שלך. אז קורה שמפשלים. פעם ראשונה, כל חוויית הפסיכו' מלווה ביותר לחץ, וזה משהו שכשמתמודדים איתו פעם ראשונה והכל, לא תמיד מאפשר להוציא מעצמך את המקסימום. פעם שניה, זה הרבה יותר קל, כי כל העסק מוכר כבר. עוד תירגול, וכמה שיותר, ויהיה טוב. בעיקר אם אתה יודע את המילון כבר. בהצלחה

Aloni21

New member
תודה רבה!

נראה לי שאני אקח לעצמי איזה שבוע חופש, בלי לחשוב על הפסיכו' כ"כ (מה שלא קרה ב 4 החודשים האחרונים...) ואז נחזור ללמוד! מזל שתקופת הצינון ב\מבוטלת כרגע...

Aloni21

New member
ובהצלחה גם לך!!

עכשיו שבאמת התחלתי לכתוב פה ולא רק לקרוא, אז תשמעי ממני הרבה במהלך החודשים הקרובים....

למעלה