שיט. נו כבר...

שיט. נו כבר...

כל הלילה הסתובבתי במיטה מצד אל צד. השעות חלפו ואני לא הצלחתי להרגיע את המועקה, את אי הודאות, את סימני השאלה. עיניי הפקוחות חקרו ללא הפסק את החושך שמסביב בניסיונות נואשים למצוא ערפילי הלילה תשובה לשאלה הגורלית. ללא הצלחה. וכשכבר הכריעה אותי העייפות, וכשסופסוף הצלחתי להירדם לכמה שעות; חלומות מבועתים וסיוטים איומים הזכירו לי גם בתת-מודע, שהשאלה הגדולה שרירה וקיימת, ועדיין אין לה פתרון. והיום... בעבודה... לא תפקדתי בכלל. כל הזמן חשבתי על זה. לא הצלחתי להתרכז בניירות, ולא באנשים, שפכתי את הקפה על השולחן ועישנתי שתי קופסאות סיגריות. אמרו לי שאני נראה נורא, וכל מי שפגש אותי שאל אותי מה קורה לי ומדוע אני נראה מוטרד כל כך. וגם עכשיו, אחרי שחקרתי ובדקתי, אחרי שחיפשתי וחפרתי, אחרי ששקלתי אין-ספור אפשרויות, ואחרי ששרטתי לעצמי אלפי תרחישים ותסריטים... גם עכשיו, טרם מצאתי תשובה לשאלה שכל כך מציקה לי. שאלת השאלות. שאלת מיליון הדולר. קוסאמאק. אולי מישהו יגלה פעם אחת ולתמיד מי זו האניגמטית המתחזה המנייאקית...? סקסופון

מו שיקו

New member
זה בגלל

המקלדת האלחוטית זה היה צריך להיות ´שיו´ והמקלדת הפכה את זה ל ´שיט´

מושי

אגב מקלדת אלחוטית, ובעקבות כמה מסרים עלומים שקיבלתי, נשאלת שאלה הרבה יותר חשובה. לגבי הפועל "לשרטט"... כותבים שרטתי, או שרטטתי? אני חושב שכותבים שרטטתי; כי שרטתי זה מלשרוט לא? אבל אני חשבתי שבעצם יש דגש בט´, ולכן זה לא היה קשור למקלדת האלחוטית, אלא שגיאת כתיב של ממש. אם כי... אני בטוח שלחצתי פעמיים על הט´, כי העניין הזה של הדגש לא נראה סביר בעיניי. כן. הט´ נלחצה בוודאות פעמיים, אבל נראה שאחרי הלילה הלבן שעברתי, והיום הקשה מלא התהיות; עוצמת הלחיצה שלי על המקלדת לא היתה מספיק אנרגטית וזה ממש אניגמטי. על כל פנים, הכוונה ב"שרטתי" בטקסט הקודם היה "שרטטתי" ולא "שרטתי" כמובן. אבל אני לא לגמרי בטוח שכותבים שרטטתי, אם כי רוב הסיכויים שכן. נו טוב... העניין הוא פרגמטי, ותשובה מנומקת תהווה בסיס ללימוד פרוגרמטי. בפעם הבאה, אכתוב שרטטתי, כל עוד לא יהיה צורך להסביר שנשרטתי (ואין לזה שום קשר עם העובדה ששרטתי את מה שרטטתי) נהייה לי שריטה. שרוט לאללה. סקסופון

זה מה שנקרא

פידבק. ומכאן נגזרת שאלה חדשה, ולא פחות חשובה: האם אני על בסיס איתן ולא רעוע. זה יכול להיות ממש תעתוע. מה שגורם לי לחשוב על געגוע... ומניסיון העבר, בשלב הזה כדאי שאלך לישון
לילה טוב סקסופון

למעלה