שיט מן!!! לא הבנתי את הפורום! על מה הוא בכלל???
מ מיצי007 New member 13/9/02 #2 "אבק כוכבים" הפורום על שחקנים ושחקניות בכלליות. כל פעם שאתה תצטרך מידע או שסתם יבוא לך לדבר פה עם מישהו על שחקנ\ית שאתה אוהב. יהיו פה חדשות,סקרים ועוד. אבל כתשובה לשאלתך הפורום הוא על עולם הכוכבים "הנוצץ". ואם אתה רוצה לדעת עוד תקרא את הודעת הפתיחה שלי.
"אבק כוכבים" הפורום על שחקנים ושחקניות בכלליות. כל פעם שאתה תצטרך מידע או שסתם יבוא לך לדבר פה עם מישהו על שחקנ\ית שאתה אוהב. יהיו פה חדשות,סקרים ועוד. אבל כתשובה לשאלתך הפורום הוא על עולם הכוכבים "הנוצץ". ואם אתה רוצה לדעת עוד תקרא את הודעת הפתיחה שלי.
C cha ching New member 13/9/02 #3 אהההההההה אז 1- אני בת ו-2- מאגניב ביותר! אני יכולה לשאול מה דעתכם על השחקנית של בלו קראש, קייט בוסוורת´?
אהההההההה אז 1- אני בת ו-2- מאגניב ביותר! אני יכולה לשאול מה דעתכם על השחקנית של בלו קראש, קייט בוסוורת´?
C cha ching New member 16/9/02 #6 כן-אני יודעת... שיחקה גם בלזכור את הטיטאנים ובסרט שהולך לצאת... איך קוראים לו.... blue crush
P Phoebe again New member 16/9/02 #7 ובעוד סרט עם מחנה קיץ... לא יודעת, ראיתי את זה בערוץ הWB כשהייתי בארה"ב.. סרט ממש חמוד...
א אור הנצח New member 20/9/02 #10 אוי היא חמודה!!!! ../images/Emo9.gif דרל אגב... למישו יש קצת חומר על הסידרה היפה הזאת שנגמרה יותר מדיי מהר?!!?!?! ואיך קוראים לשחקן שמשחק שם את המילטון???
אוי היא חמודה!!!! ../images/Emo9.gif דרל אגב... למישו יש קצת חומר על הסידרה היפה הזאת שנגמרה יותר מדיי מהר?!!?!?! ואיך קוראים לשחקן שמשחק שם את המילטון???