שיט לאנטרקטיקה

Echelon

New member
שיט לאנטרקטיקה

שלום לכולם!

אני מתכנן לטוס לדרום אמריקה בדצמבר (ספציפית, להתחיל באושוויה). רציתי לדעת אם יש מישהו שעשה שיט לאנטרקטיקה ויכול להגיד לי קצת סדרי גודל של מחירים, האם צריך להזמין מראש וכמה זמן וכו'.

ראיתי מידע על כל מני טיולים מאורגנים שיוצאים מהארץ, שעולים 5000 דולר ואפילו הרבה יותר - השאלה אם אפשר לצמצם את העלות אם מזמינים שיט כבר באושוויה עצמה, או לעלות על ספינות בצורה ספונטנית בלי להזמין מקום מראש.

תודה רבה!

sitvaniyot

New member
השייט הזה אצלי בתכנון כבר כמה שנים

לאחר שפגשתי בשדה התעופה של אושוויה קבוצה של בני 70+ ושאלתי אותם מה הם עושים שם.

ישנה שוברת קרח רוסית שעושה את הטיול הזה שכולל ירידות לחוף והרצאות במשך השייט. יש להם אתר, לא זוכרת כרגע את שם האוניה, אבל הם מפרסמים כמה תאים פנויים נשארים להם ובאיזה תאריכים. השיטה להוזיל עלויות היא לעקוב אחרי הפרסום באתר ולהגיע לאושוויה לקראת השייט לתאריכים הנוחים לך. ואז להכנס למשרדי החברה ולשלם ברגע האחרון. זה מוזיל לשליש את מחיר הטיול.

בזמן המת עד שיהיה מקום במידה ולא תצליח מיד, יש באיזור פארקים מהממים ותוכל לטרק. הטמפרטורות שם הן בין 10-16 מעלות בעונת הטיולים. יש להיות מוכן עם ביגוד מתאים גם לרוחות עזות.

Echelon

New member
וואו, תודה רבה!

תודה רבה על המידע! :)
אם תזכרי במקרה בשם של הספינה, אני אודה לך מאוד!

שווה לנסות

אבא שלי כל הזמן חלם על שייט לאנטארקטיקה.
לפני כמה שנים, כשהוא היה בן 72, הוא נסע לארגנטינה וירד לאשוואיה ושם הוא מצא ספינה (אני חושב שצבאית או משהו כזה...) ולקח את השייט משם.
זה היה הכי זול שהוא יכל למצוא, ועד כמה שאני זוכר, זול יותר ממה שכתבת. היה לו מעולה - כל האירגון, מספר המשתתפים, האנשים...עד היום הוא כל הזמן מדבר על זה

הוא יליד ארגנטינה ודובר ספרדית, זה כמובן עזר לו.

sitvaniyot

New member
מתנצלת

אין לי כרגע זמן וכבר כמה ימים לא פתחתי מחשב. אבל אם תקיש בגוגל טיולים לאנטרטיקה תעלה בקלות על שם האוניה. לא הרבה נוסעות שם.

למעלה