שיט בגולט

שיט בגולט

אני, משפחתי ומשפחה נוספת (סה"כ 4 מבוגרים ו- 4 ילדים בגילאים 3-9) נוסעים בסוכות לשיט בן שבוע בגולט בחופי טורקיה. אשמח לקבל רעיונות והצעות (מכל סוג שהוא) להנעמת שהותנו שם. תודה

מתחילים במרמריס

ולא נעים לי להודות שאפילו אני לא בקיאה בפרטי המסלול. שאלתי התייחסה להמלצות בנוגע לשהיה על הגולט.

Alex33

New member
ממה שראיתי, כל שנותר לכם זה...

להנות !! הם כבר יודעים לקחת אתכם למקומות הכי יפים ובשילוב מסלול הכי טוב שמתאפשר בלוח הזמנים שלכם ובמזג האויר הנתון.כנראה הדבר החשוב ביותר שאתם צריכים לדאוג זה ההקשר וההתאמה החברתית של חבורה גדולה שצריכה להסתדר בלחיות ביחד בצורה "רצופה" ומתמשכת. פרטים "טכניים" איני מכיר, אני תמיד רק צופה בהם מהצד מהסירה שלי,אבל כולם נראים לי תמיד נהנים..

בת ים

New member
נשמעים ונראים../images/Emo151.gifמרוצים מאד

בהפלגה האחרונה נתקלנו בהמון גולטים. כולם נראו שמחים ומאושרים, מבלים בלי סוף. אני מחזקת את תגובותו של אלכס-חשוב שהאנשים אתכם יהיו מוכרים ושתיהיה התאמה. בסה"כ מדובר בבילוי "הדוק" למדי. מרמריס-התחלה טובה
קחו בגדים חמים לערבים. וספרי לנו בבקשה-ה-כ-ל לכשתחזרו. מאד מעניין אותי אישית.

דאויד

New member
צעצועי מים מתנפחים

מציע לקחת צעצועי מים מתנפחים (מזרנים וכדומה) שינעימו עליכם את הטבילות. מניח שציוד צלילה (שנורקלים, מסיכות, סנפירים) יהיו על הגולט, אבל לא בטוח, כדי לבדוק.

yoram 1004

New member
לשעשע ילדים

ידלים משתעממים מהר וחוויות של מבוגרים (לתפוס שלווה, להסתכל על המים, לשתות בירה..) לא מושכות אותם. מצד שני זאת הזדמנות נפלאה להדק את הקשר איתם, ללא טלפונים , טלוייזיה ואינטרנט. משחקים - החל באלה ששיחקנו כשהיינו ילדים - "ארץ עיר", העברת משפט במעגל, וכו - קלפים (יש משחק קלפים נחמד "חתחתול" ששיחקנו שלושה דורות מ-7 עד 77 בחופשה המשפחתית האחרונה בכרתים), בלוקים לציור, צעצועים, - וכמה ספרים טובים לשעת סיפור של ערב. רגליים קרות, את עומדת לפני חוויה שילדייך יזכרו לכל חייהם! בהצלחה!

למעלה