שיט בגולט

שיט בגולט

האם מישהו התנסה בחופשת שיט בגולט בטורקיה? חשבנו על חופשה כזו בסוף אוגוסט, אנו משפחה עם שני ילדים (3 ו- 9) ורציתי לדעת האם מישהו התנסה ויכול לספר חויות. בעיקר אני חוששת מהקטע של הים עם הילדים. תודה, איילת

סקיפפר

New member
שייט בגולט

עדות שמיעה בלבד: שני זוגות חברים שלי בילה שבוע ימים בשנה שעברה. חזרו מלאי חוויות. היו עם ילדים בגיל 13 16 היתרון שלהם היה שהם היו קבוצה אחת ולא צרפו אליהם נוסעים אחרים וכך הם יכלו להחליט מתי יוצאים כמה זמן מפליגים מתי אוכלים וכדומה. אם יש נוסעים אחרים זה מתחיל להיות קצת יותר בעייתי. אבל אם לא רוצים לשכור יאכטה פרטית בין עם או בלי סקיפר זה הדבר הכי קרוב. ושוב עדות שמיעה!

גם אנחנו מתכננים להגיע כקבוצה אחת

אני רק מוטרדת מתנודות הסירה, בעיקר לגבי הילדים. תוה על המידע, אשמח לשמוע עוד.

סקיפפר

New member
,תנודות הסירה?? את מתכוונת למחלת ים

ואת זה צריך לחוות כדי לדעת אם אתם סובלים מזה או לא אני לא מכיר בדיקות מוקדמות שמגלות מחלת ים בדם . מכל מקום לפני שיוצאים לחופשה כזו רצוי לעשות ניסיון קטן פה ליד החוץ ולראות איך עוברים את זה. וחוץ מזה מחלת ים זה כמו הסיפור על האיש הזה שתלו אותו פירפר פירפר עד שהתרגל. חופשה נעימה

כן, אני מתכוונת למחלת ים

עד שיתרגלו - תסתיים החופשה (או החיים שלי, מה שיקרה קודם)...

בת ים

New member
אם הילדים מרגישים רע בנסיעה

באוטו או באוטובוס, יש סבירות מסויימת שגם יסבלו ממחלת ים. יחד עם זאת ,השייט על הגולטים מתבצע בין מפרצונים מוגנים ולא בים הפתוח לפיכך הסיכוי לים לא שקט, ברב הזמן, קטן מאד. ומנסיון...ילדים מתסגלים בקלות ויוצאים מתחושת האי נוחות במחלת ים בקלות רבה.

בת ים

New member
מחלת הנסיעה../images/Emo160.gif../images/Emo73.gif|סירה|

מידע *צאו הפליגו ותהנו..הילדים יסתדרו!

סקיפפר

New member
זהירות! הבת שלי נוסעת גרועה אך

מפליגה כמו זאב ים. כנראה שאפשר גם וגם . וחוץ מזה אם לא תקחי אותם לחופשה גם אזהחיים שלך יגמרו אז עדיף שיגמרו בים שם יפה וכף יותר.

gadi sh

New member
תורכיה זה לא ישראל

הים בתורכיה הרבה יותר שקט ונוח, אנשי הגולט רגילים לעבוד עם אנשים שאינם אנשי ים ורוב ההפלגה היא בקירבת חוף, מה שמוסיף ומקל. חשוב לבוא עם חברים לילדים ואז הם עסוקים ושוכחים לחלות ולהקיא... ממולץ ביותר

olahav

New member
אם הם מנדנדים

מתי כבר נגיע? מתי כבר נגיע? קופצים במראה וצועקים מאחורה. אוכלים במבה עם כל הריפוד ומדביקים מסטיקים אחד על השני כנראה שהם מרגישים טוב בנסיעות

למעלה