שיט|אווירון|

נעיתה

New member
שיט|אווירון|

האיש שלי נמצא כל כך הרבה ב|אווירון|
ואני כל כך הרבה זמן ישנה לבד....
חשבתי שמתרגלים אבל
נשבעת לכן שבשבוע שעבר שמעתי פורץ בלילה בבית
כיסיתי את הראש בשמיכה שיקח הכל! אני רק רוצה לישון לישון לישון

נעיתה

New member
זה כי אני../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

כבר חודש לא הייתי בבאר שבע אצל אמא
כבר חודש שאני עייפה נורא
כבר חודש שאני לא מוצאת זמן לספר לכן שאנחנו בעצומו של תהליך איבחון עם דורון
וסתם התחשק להשתמש במלא אייקונים כי אני במצברוח מעפני

אמאדובה

New member
אבל מה הקשר ללהיות אצל אמא?

אצלי כשהבנזוג לא נמצא - אוטומטית אמא שלי מגוייסת...

נעיתה

New member
אמא שלי אי שם באזור באר שבע רבתי

אני אי שם בראשון רבתי ועובדת בתל אביב עיר ללא הפצצה. אז אמא רחוקה ממני, מאוד רחוקה ממני, ובשבת אישי רוצה לישון ולנוח במיטתו ובקיצור שלוש שעות אצל אמא בשבת פעם בשבועיים עושות לי קוואץ' בלב.

אמאדובה

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo201.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo182.gif../images/Emo31.gif

משתתפת בצערך אם זה לא היה מובן

נייטי

New member
אני מאוד מתורגלת לשון לבד

האיש שלי במשמרות לילה כפעמיים שלוש בשבוע כך שזה ממש לא זר לי. מודה, שלעיתים קרובות מאוד נהנת מהערב החופשי הזה. מאידך, משמרות לילה של האיש שפזורות על פני החודש זה באמת סוג של איכות חיים, בעוד שכשהאיש שלי נסע לשלושה שבועות רצופים התפרקתי לחתיכות. כך שאני לא באמת חושבת שיש דמיון בין שתי הסיטואציות. לי יש תרגולת בלילות כשהאיש איננו - אני מניחה על השולחן בסלון את הארנק ואת מפתחות הרכב. ממש לא רוצה שיעשה חיפושים בבית, שפשוט יקח וילך. ליד המיטה יש לי אלת בייס בול - לא ממש ברור לי מה אני אמורה לעשות איתה כשיבוא הפורץ בעיקר לא כשיש לי תינוקת שלא תשחרר את השד גם אם אלוהים יכנס לחדר וידליק את האור אבל האיש שם לי שם אלה ואני מרגישה מאוד מוגנת
. ועל לישון, נו, באמת............................. דווקא השבוע הגעתי למקום של השלמה עם חוסר השינה ועם ההנקות האין סופיות אז אני לא נסחפת לקיטורים כי בא לי לשמר את ההשלמה הזאת לפחות לכמה ימים. חיבוק גדול ואלף נשיקות.

נעיתה

New member
../images/Emo6.gifהזכרת לי סיפור

גיסתי ערכה מסיבת יום הולדת לבעלה לפני כחודש והזמינה סקסולוגית עם כל מיני אקססוריז.... היא הביאה ויברטור+++ בגודל+++ ושאלה אותנו אם אנחנו יודעים למה זה משמש? אני עניתי שזה נראה כמו נבוט טוב נגד גנבים... בחיי שהייתי בטוחה שדיברתי בלב, ממש לא תכננתי שזה יצא אחוצה.

../images/Emo6.gif זה באמת נבוט, לא../images/Emo35.gif

ואם בא לך דווקא על גנבים, שיהיה. שמעתי כבר על סטיות יותר גרועות.

למעלה