שיטת SITAM לתפירה

דרימי

New member
שיטת SITAM לתפירה

מכירות?
יש עכשיו קופון לשני מפגשים
מומלץ?
תודה

דרימי

New member
כולל רק שני מפגשים וללא חומרים

כבר אנסה שלוח קישור

שמעת על השיטה ? ממליצה?

מצאתי.

השיטה מוצאת חן בעיני ואני מתכננת לקנות את הקורס האינרנטי כמתנת יום הולדת לעצמי. (לא עשיתי את הקורס, אבל קראתי על זה הרבה, ובחנתי את החלופות והגעתי למסקנה שזה מה שמתאים לי)

שני המפגשים נראים לי בזבוז כסף. אם לא מקבלים את הסרגל, אז אין טעם לעניין. (אבל אני לא זקוקה להתנסות כדי לדעת אם אני רוצה משהו, אם את רוצה להתנסות לפני שאת לוקחת את הקורס אז זה משהו אחר...)

jk500

New member
שמעתי על השיטה אבל לא מתבלבת עם בורדה? היכן

מתקיימות הסדנאות ואם אפשר קישור
תודה

בורדה זה מאגזין ולא שיטה. למיטב ידיעתי

בורדה מתבססת על שיטת מילר ואולי לא..
בכל אופן מדובר במאגזין שמתוך ניסיוני הגזרות מדוייקות , אבל בכל אופן בני האדם לא בדיוק "מעוצבים" ותואמים - מבנה גוף גם אם הוא במידה מסויימת הבגד יראה אחרת על שתיים שהן באותה מידה..

שרון 115

New member
נכון ובגלל זה כדאי לדעת לעשות התאמות

ולא משנה לפי איזו שיטה
למרות שתמיד טוב ללמוד עוד שיטה
עם הזמן גם כל אחת מפתחת לעצמה דרך עבודה ייחודית

מא עד ת

New member
סיטאם

כמי שמכירה שיטות תדמיתנות ותפירה רבות ,ממליצה בכל לב על סיטאם
הגזרה המתקבלת לפי שיטתם אחת התואמות ביותר לגוף ומצריכה מינימום
תיקונים והתאמות ,באם את מצליחה ללמוד איך לקחת מידות נכון. לגבי טכניקות
התפירה איני מוצאת יחוד ביחס האחרים.
היכרותי עם השיטה הינה כשלושים שנה (כאשר החברה פנתה אלי לייצגה בארץ)
ואני שמחה שהצליחו להכניס רגל ומצאו אשת קשר מתאימה.

revavonet

New member
ממליצה בחום רב

אני למדתי לא מזמן אצל לטיציה ברחובות.
ממה שאני יודעת, במפגשים תופרים חולצה במידה אישית (חשבתי לתת לבת שלי).
הקורס האינטרנטי מצויין וכולל תמיכה בסקייפ אם צריך.
אין הגבלת זמן ואפשר ללמוד בקצב אישי ותמיד לקבל מענה כשיש בעיה.
מאז שלמדתי אצלה (און ליין), אני לא נוגעת יותר בבורדה ומוציאה דברים הרבה יותר מדוייקים ויפים.
מכיוון שנסיוני בתפירה מוגבל יחסית , תמיד גם קיבלתי יעוץ לגבי בחירת הבד המתאים לגזרה שאני מציירת.
ולא, אני לא מקבלת עמלות ממנה, אני באמת רק לקוחה מאוד מאוד מרוצה מהשיטה ומהיחס החם לו זכיתי, ואני מאמינה שכמו שאני מפרסמת מקומות שצריך להזהר מהם, אני מפרגנת כשצריך.

מכיר את השיטה ולא ממליץ

אני מודה שכשהתחלתי ללמוד לתפור עשיתי קורס כזה ברחובות שעלה אלפי שקלים והיה בזבוז מוחלט. לדעתי השיטה מוכרת לנו אשליה שאנו מעצבים בעוד כל מה שלומדים לעשות שם זה לקחת דוגמא של בגד מספר הקורס (שזה כמו לקחת גזרה של בורדה) ולומדים איך לשרטט את הגזרה בעזרת הסרגל במשך שעות. ההתאמה לגוף יוצאת כמו כאשר גוזרים בורדה, כך שממילא צריך לעשות תיקונים. וגם ככה לא ניתן לעצב מה שבא בעזרת השיטה, כי אנו חייבים לעשות את מה שכתוב בספר בלבד (שם יש רשימה של דוגמאות עם הוראות השרטוט).
משל קטן לעניין :
זה כמו הציורים שראינו בגן הילדים : שיש המון נקודות על הדף ולכל אחת מוצמד מספר. הילד מותח קו ממספר למספר באופן עוקב ומקבל ציור, בזמן הזה הגננת מספרת לו שהוא צייר מוכשר לפחות כמו פיקאסו. אולי לילד לומד כך לצייר ובמקרה שלנו אפשר ללמוד מהעתקה של בורדה את אותו המידע שיש בקורס הזה בלי לשלם מלא כסף.
זאת דעתי בכל אופן.

למעלה