שיטת שידור

sharze

New member
שיטת שידור../images/Emo35.gif

האם כאשר רוכשים מצלמת וידאו יש חשיבות לשיטת הצילום כאשר אנו נמצאים היום בעידן של מולטי סיסטם??? רוצים לשלוח לי מארה"ב מצלמה. מכיוון שאני לא רוצה שיעלה הרבה(זאת מתנה) אז סביר להניח שהוא ישלח NTSC אלא אם כן אבקש PAL במפורש האם יש צורך מהותי בזה או שזה שולי?? כמו כן איזה מצלמות דיגטליות זולות מומלצות אשר יש להם גם המרה של VHS ?? תודה על התיחסותכם המקצועית

sharze

New member
קצת פירוט אם אפשר...

הכוונה הינה לצרוב סרטים על DVD או לראות ישירות בטלוויזיה מולטי סיסטם(טושיבה 29 אינץ).

shevachs

New member
תכניות של בני אדם משתנות

ובעתיד תרצה לראות את הסרטים שהסרטת על מכשירים אחרים, תרצה אולי לתת לחברים סרטים שצלמת, או לערוך קטעים, כדי להראות אותם במקומות אחרים שאין מולטיסיסטם . אז תיכנס לבעיות המרה, שאינן נותנות תוצאות מיטביות.

datnyc

New member
אם זו המטרה שלך

אז לא חשוב מה שיטת השידור. בכל מקרה אם תרצה להעביר לPAL הדרך הכי טובה וזולה היא, להכניס את המצלמה ל-VIDEO IN של הטלוויזיה (אמרת שהיא מולטי נכון?) ואז מה-VIDEO OUT של הטלוויזה (תבדוק בטוח יש לך ואם לו יש לך תקע אירופאי) ל-IN של מכשיר VHS רגיל. ההפרש בכסף בין NTSC ל-PAL בארה"ב הוא משמעותי, אז חבל לפספס כזו הזדמנות

videokid

New member
איזה שטויות! לא להקשיב ללא מבינים!

איזה שטויות במיץ אין אפשרות להכניס NTSC לטלויזיה ושיצא PAL אתם חולמים!

ahersko

New member
פורמט NTSC

לא הייתי ממליץ לך ללכת על NTSC השיטה הרבה פחות איכותית (525 מול 625) וגם רגישה יותר בציר הזמן קיימת רגישות בציר הזמן לשינוי גוונים (היות והגוון מיצג ע"י וקטור ולא כמו בPAL ) לא לחינם נקראת השיטה Never The Same Color או NTSC לא ממליץ

למעלה