שיטת רמי כץ?

motherm

New member
קראתי

גם לי נראה שזה לא הכיוון אותו אנחנו מחפשים. מה ידוע לך על שחיה כגורם משפר כושר התארגנות? כל מי שדיברתי איתו בנושא מאוד שיבח זאת אך צריך לזכור שדיברתי רק עם אנשים שעוסקים בתחום אז מה הפלא... הילדה רוצה ללמוד שחיה כך שאין לי בעיה לרשום אותה גם אם זה לא יעזור ליכולת ההתארגנות אך חוץ מזה אני פשוט נורא רוצה לעזור לה להתמודד עם הבעיה. אני חושבת שלא רק אנחנו עייפים מזה אלא גם היא.

zivadina

New member
מציעה לך לשאול את יעל שרון

שהיא מומחית לבעיות התנהגות. אולי היא תוכל לכוון אותך לטיפולים או מטפלים מתאימים. אני יודעת שלמבוגרים ממליצים על coaching. אבל לא ברור לי עד כמה זה מתאים לילדים, מכיון שהגישה דורשת מודעות רבה. בשאלתך ליעל שרון, בשרשור הייעוץ החינוכי, תכתבי מאיזה אזור אתם.

motherm

New member
שיטת רמי כץ?

אתמול בשיחה עם המורה להוראה מתקנת היא המליצה על שיטת רמי כץ (בעיקר בגלל בעיות ההתארגנות). מישהי מכירה/התנסתה בטיפול מסוג זה? היא אפילו אמרה שיש מטפלת בעיר שלנו ושגם הטיפול עצמו לא יקר. אנחנו מתכננים לרשום אותה לשיעורי שחיה טיפולית בהמלצת הנוירולוג והיא אכן תתחיל בחודש הבא (לאחר שיורידו לה את הגבס בעקבות ניתוח ). שאלתי היא אם מישהי יכולה לספר לי על היתרונות של השיטה הזו ועד כמה היא אכן תורמת ליכולת ההתארגנות (מכל הסימפטומים של בעית הקשב ההתארגנות היא הדבר הכי מפריע ודומיננטי אצלה והאמת גם לא כל כך משתפר בעקבות מתן הקונסרטה לעומת מדדים אחרים). ואם מישהי יכולה לתת לי רשימת מטפלים בשיטה או איך להגיע אליהם אודה מאוד

zivadina

New member
מידע

לאחרונה ארחנו כאן את דורלי רוזנשטיין, אשר עובדת בשיטת רמי כץ. התרשמתי שהשיטה מתמקדת בפיקוח על תחושתיות ולא על התארגנות. בכל אופן, את מוזמנת לקרוא את מהלך הארוח המעניין עם דורלי רוזנשטיין, ואם תתרשמי שזהו הכוון שלכם, תוכלי לפנות למכון. אני חוזרת ומזהירה ממורות שלוקחות לעצמן סמכות שאינה בתחום ההוראה. זאת "פסיכולוגיה בגרוש" בדיוק כמו של אודטה. לכי תדעי אם למורה הזאת אין חברה שעובדת בגישת רמי כץ.

למעלה