שיטת קשב..

נובית10

New member
שיטת קשב..

שלום לכן..
מישהי יודעת אולי איפה יש פורום פעיל של שיטת קשב?
התחלתי עם הקטנצ'יק שלי ויש לי מלא שאלות.. לא מכירה אפחד שיכול לעזור לח מסביבי,
קוראת מלא אבל צריכה עוד שאלות..
או שפה אולי גם אפשר לנסות, לא מכירה את הפורום הזה..

נינושה2

New member
פה יענו לך

אני אישית התנסיתי רק בגמילה מוקדמת בגיל שנה אבל לא ממש קשב.
תשאלי את השאלות שלך ויש סיכוי גדול שתקבלי תשובות. תעשי גם חיפוש למעלה בצד שמאל בתוך הפורום.

נובית10

New member
מנסה לשאול פה..

אתחיל בשאלה העיקרית.
יפתח בן 6 שבועות והחלטתי להוריד לו את החיתול, ולצלול למים..
הבעיה היא שאני בתקופה לא קלה איתו והוא בוכה הרבה, וקשה לי עם ההשכבות, קיצר אני לא מרגישה בכלל מה הוא רוצה כל פעם ובמשך היום אני גמורה ולא מצליחה לנוח..
השאלה עם בכלל לעזוב את זה ולנסות עוד חודש שארגיש שיותר פשוט לי איתו בשאר או שדווקא אולי הקשב לזה ייתן לי קשב גם לשאר הצרכים שלו..
אני חייבת להגיד שכבר יש הצלחות וזה מאד משמח!
נורא אשמח לתשובה, תודה רבה.

regvuv1

New member
יש סיכוי שהוא בוכה בגלל גזים-קשב יעזור לזה

לדעתי תמשיכי,ופשוט תרגעי בקשר לפספוסים. מותר לך לפספס ומותר להחליף בגדים שהתלכלכו, לא יקרה לו כלום. הרי בלי הקשב הוא היה שוכב בתוך ההפרשות שלו הרבה זמן לפני שהייתי שמה לב...

ענבלית70

New member
מנסה לענות..

מרגישה שהתשובה לשאלה שלך נמצאת אצלך.. קשב צורך המון מאמץ ואנרגיה ומנגד מאוד מתגמל (אני לא מתחרטת לשניה על כל המאמץ), אבל רק את יכולה להגיד אם יש לך מספיק כוחות נפשיים בשביל ההתמודדות הזו עכשיו. הייתי ממליצה לך להמשיך ולראות לאן זה לוקח אותך. את תרגישי אם הקשב גורם לך להיות מרוטת עצבים ומקשה עליך מדי או שמאפשר לך תקשורת טובה יותר איתו. תזכרי שגם קשב חלקי זה טוב, לא חייבים שחור או לבן. בהצלחה

אם יש לך פייסבוק

תחפשי קבוצה בשם "חיתולס" יש שם את לריסה גינת שמעבירה קורסים ב"קשב" היא קוראת לזה בשם אחר לא זוכרת איזה.
והיא עונה שם על שאלות קשב וגמילה

נובית10

New member
תודה לעונות, מנסה עוד שאלות אם יש פה מנוסה..

וגם מצאתי את האתר של לריסה,ישלהם פורום שפתוח רק לבוגרות הקורס שלה..

שאלה 1- האם אחרי כל פספוס של פיפי אני צריכה ללכת איתו לשרותים לעשות את הטקס של הפיפי למרות שאני יודעת שכבר אין לו פיפי? או שאם אני אומרת "אוי, אני רואה שעשית ולא קלטתי אותך.." זה מספיק?
שאלה 2- מה אני עושה בזמן שאני משכיבה אותו לישון? גם ביום וגם בלילה, הוא צריך פיפי ואם אני מציעה לו הוא נורא מתעצבן כי הוא כבר חצי רדום ואז הוא בסוף עושה על עצמו ואני מחליפה, והוא כבר ער ועצבני.. ( ואני תמיד מתחילה להשכיב אותו מיד אחרי שהוא עושה פיפי אבל לוקח לו הרבה זמן להרדם)
ואותו דבר גם מתוך שינה, הוא מתעצבן ובסוף מתפספס..
אשמח אם יש פה למישהי תובנות, נורא קשה לי שאני לא מכירה אף אחד שבעניין.
תודה

יש לה בפייסבוק דף פתוח

שניה אמצא לך
https://www.facebook.com/groups/305465256165241/?fref=ts

בנוגע לשאלות
1. מה שמרגיש לך מתאים, אני אומרת, "עשית פיפי, לא הבנתי את הסימן פעם הבאה אשתדל יותר" יש לי חברות שלוקחות, לשתינו זה עובד אותו דבר

2. תנסי לפשפש אותו ליד המיטה מעל קערה או גיגית ככה את לא מוציאה אותו מאווירת השינה.

למעלה