שיטת עין ימין קודם.

Variety

New member
שיטת עין ימין קודם.

טוב, למי שקרא אותה כבר, קראתי בפורום www.ld4all.com שצריך לנסות אותה כמה פעמים. מי שכתב אותה לראשונה אמר שלקח לו איזה שבוע אימונים עד שהוא הצליח. אני שלחתי לו אי-מייל לבקשר רשות לכתוב סיכום של השיטה, שתהיה במלואה כי כבר לא מעט אנשים כתבו באותו פורום שהם הצליחו אותה. ברגע שהוא יענה לי, אני אכתוב את הסיכום של השיטה (שכולל את כל הטיפים שאחרים כתבו עליה, הרחבות מאוחרות אנשים הוסיפו...) חלומות פז, Variety-

wee man

New member
יופי!!!

כבר ניסיתי את זה שבוע, אולי שישה ימים אז בתקווה שעשיתי הכל נכון זה אמור לעבוד בקרוב. בינתתים זה לא עובד. אוהב, ינון

wee man

New member
שאלה קטנה:

אחרי שאני מבצע את השיטה אני אמור לנסות לשמור על מודעות כמה שאני יכול או להמשיך לישון??? אם צריך להחזיק את המודעות אז עשיתי זאת רק אתמול ואולי גם בפעם הראשונה שניסיתי (אז כנראה בגלל זה לא הצלחתי) אוהב, ינון

Variety

New member
תגובה

היי ינון, תראה, בעקרון אני כבר ניסיתי את השיטה כמה פעמים. לדעתי באמת כדאי לשלשב אותה עם ווילד. תנסה ווילד, כשתגיע לשלב שאתה משותק, מרגיש ויברציות או לא יודע מה, אחד השלבים שבו אתה לא יודע מה לעשות כדי להמשיך - תנסה את השיטה (בלי לפקוח עיניים, פשוט את הלחיצות), אולי זה יעזור שם. אני לא בטוח לגבי השיטה הזאת. אני מתכוון לנסות לכתוב עליה סיכום, דיברתי עם מי שהמציא אותה, ואני רוצה ככה לסכם את כל התגובות של אנשים שניסו אותה. אבל זה אחרי המבחנים שיש לי בימים הבאים. חלומות פז, Variety-

למעלה