שיטת עזר לWILD

Dazed&Confused

New member
שיטת עזר לWILD

זוכרים את השיטה שניתנה פה להסתחרר בווילד? מנסיוני זה מאוד עוזר בהרבה מהשלבים השונים של הווילד. הנה שיטה שעשויה לעזור בעניין הזה. דמיינו חפץ גלילי, קופסת שימורים או פחית קולה לדוגמה (יתכן שכבר תראו ממש את מה שאתם מדמיינים, אם כן זה עדיף). תחשבו שכתוב על החפץ טקסט כלשהו, לא משנה מה זה, זה לא מעניין אותכם. פשוט תחשבו שיש טקסט. עכשיו, תנסו לקרוא את הטקסט, להסתובב סביב החפץ... כדאי להגדיל ולהקטין את החפץ לנוחיותכם. אני מוצא שהשילוב הזה עוזר לרכז בסיבוב ובדחיפת עצמנו לחלום, ובעוד כמה אספקטים. בהצלחה

Variety

New member
תודה רבה!

אני אנסה את זה כאשר אנסה ווילד. זה נשמע מעניין! חלומות פז, Variety-

הארה קטנה

כל אפקט של תנועה בשלבים המתקדמים של ה WILD עוזר מאד להיכנס ממש לתוך החלום, זה יכול להיות לדמיין את עצמך טס קדימה, הולך, מסתחרר או שוחה... אתה יכול גם כמו שהוא הציע לדמיין את הנוף זז במקום אתה עצמך, האפקט יוצא אותו אפקט שכאילו אתה בעצם זז ( כי זה אתה ביחס לנוף ) זה טיפ מצויין, לנסות לדמיין שאתה בתנועה, מאד עוזר להיכנס פנימה לחלום הצלול. המומחה.

Dazed&Confused

New member
אני יודע

וזה לא משנה האמת אם אתה זז או החפץ, אני אסביר בעצם את הרעיון. כשיש את הטקסט, אתה מסתכל עליו ומתרכז בו באופן כלשהו. אפשר גם ליצור אפקט כאילו שזה מסקרן אותך. כל ההדמיה הזאת ביחד עם מושא לריכוז, אני מוצא שהיא עוזרת, וזה יותר קל לעשות את זה מאשר לפעול על תחושות עוורות שכאלה... ככה שזה יכול לעזור.

לא

אני דווקא התכוונתי להארה, ולא "הערה", אמרתי את זה לא מתוך רצון "להעיר" על משהו אלא להאיר, מלשון להבהיר את הנושא, להאיר את עינך ( כמו אור לגויים ).
דרך אגב על אותו עיקרון תנסה לדמיין בזמן ווילד שאתה בתוך פחית גדולה עם כתוביות ושהיא מסתובבת סביבך כשאתה עומד בתוכה, גם זה יצור אצלך תחושה של סיחרור, הפחית מסתובבת סביבך, כשאתה הציר המרכזי בתוכה, וזה יתן לך תחושה שאתה זה שמסתובב ...
המומחה.

למעלה