שיטת סילבה

מצב
הנושא נעול.

מ א1

New member
שיטת סילבה

שיטת סילבה
שלום רב, האם מישהו התנסה בסדנאות של "שיטת סילבה" לילדים? האם באמת ניתן לשפר את הבטחון העצמי,יכולת הריכוז,להתגבר על פחדים,להעצים את עצמך ויכולותיך בסדנה של 4 ימים?. אשמח לעצת המשתתפים בפורום שאולי מכירים. תודה

ציפי ג

New member
מה את חושבת?

שיטת סילבה
שלום רב, האם מישהו התנסה בסדנאות של "שיטת סילבה" לילדים? האם באמת ניתן לשפר את הבטחון העצמי,יכולת הריכוז,להתגבר על פחדים,להעצים את עצמך ויכולותיך בסדנה של 4 ימים?. אשמח לעצת המשתתפים בפורום שאולי מכירים. תודה
מה את חושבת?
לי זה נראה חשוד. בארבעה ימים?

מ א1

New member
שיטת סילבה

מה את חושבת?
לי זה נראה חשוד. בארבעה ימים?
שיטת סילבה
יש להם סדנה מרוכזת לגילאי 13-8 בחנוכה 4 ימים 12:45-9:00 990 ש"ח. ההבטחות מעניינות אבל איך אפשר לדעת מה התוצאות? זה כמו שפסיכולוג יגיד תמיד:"זה תהליך..." ואז בסוף יסתבר ש"כדאי לבוא לעוד סדנה כדי לחזק..." אני נורא מתלבטת.

ציפי ג

New member
מה האלטרנטיבה לפעילות חנוכה?

שיטת סילבה
יש להם סדנה מרוכזת לגילאי 13-8 בחנוכה 4 ימים 12:45-9:00 990 ש"ח. ההבטחות מעניינות אבל איך אפשר לדעת מה התוצאות? זה כמו שפסיכולוג יגיד תמיד:"זה תהליך..." ואז בסוף יסתבר ש"כדאי לבוא לעוד סדנה כדי לחזק..." אני נורא מתלבטת.
מה האלטרנטיבה לפעילות חנוכה?

Forum User

New member
זה על תקן קייטנה? על הצד היקר...

שיטת סילבה
זה על תקן קייטנה? על הצד היקר...

מצב
הנושא נעול.
למעלה