שיטת ה"גאגא"

the basbas

New member
שיטת ה"גאגא"

שלום לכל הרקדנים והרקדניות החתיכונים! אני רוקדת כבר 7 שנים בקרית טבעון, (קלאסי, מידרני, ג'אז, היפ-הופ, אמפרו',בין היתר התנסתי גם בפלמנקו ור' בטן). בקיצור, רציתי לשתף אתכם בשיעור חדש שיפתח בבה"ס למחול בטבעון, והוא שיעור בשיטת ה"גאגא" שיועבר ע"י אוהד נהרין (למי שלא יודע: כוראוגרף להקת בת-שבע ויליד טבעון). אז זהו. אז אם תתרמו את דעתכם על גאגא או על הב"ס למחול בטבעון, או אם התנסתם בגאגא ויש לכם המלצות...בקיצור, כל דבר, אני אשמח מאוד לשמוע! ל"ג בעמר שמח!

דנה EF

New member
מתישהו הייתה סדנא של בת שבע אצלנו

במתנ"ס, אני אישית לא נהניתי, זה היה מאוד שונה.. את הולכת לשיעור הזה?

the basbas

New member
אני הולכת לשיעור נסיון

ביום שישי הקרוב. אם יהיה טוב, אני אמשיך. אבל רק השיעור נסיון עם אוהד, אח"כ נראה לי שזה עם חברי בת-שבע ואוהד יבוא רק פעם בחודש או משו כזה.

yaeltal12

New member
מה שאוהד נהרין אמר על "גאגא"

זה מתוך כתבה של המגזין "פוינט": "הגאגא מרחיבה את גבולות האפשרויות בכל מה שקשור לכוח, לאנרגיה, לחיות, לזריזות, לצורה של הגוף ולתחושות שלו. הגילוי של השפה הזאת היה העוגן ביכולת שלי לשמוח גם כשמסביב קשה ולחוץ. השימוש בשפה חיזק את היכולת שלי להרים את המסא ולא לשקוע תחתיו, הגוף של אנשים בריאים וגם של אתלטים או רקדנים מקצועיים, מלא קיבועים וניוונים, וה"גאגא" מאפשרת להם לפתוח אותם, מעבר העובדה שהיא משפיעה, מבחינה יצירתית על דרך העבודה היומיומית בסטודיו. זאת שפה פיזית לגמרי. נניח שאת מסתכלת על חתול. הוא אנרגטי, על תנועה חסכנית ומדוייקת, ומאוד אינסטנקטיבית, זה לא משנה כמה הוא טיפש, במקום הזה של התנועה הוא מפותח יותר מאיתנו. יש לו ייעילות רבה משלנו. ה"גאגא" מנסה בעצם לחבר אותנו אל החיה שאנחנו בעולם התנועתי , ובתהליך הזה שבו הגוף מתחזק ומוצא תענוג ותשוקה בתנועה גם המערכת החיסונית שלנו מתחזקת". זהו על שיטת ה"גאגא", לי זה נשמע מאוד נחמד, ולפי כתבה אחרת שאני לא מוצאת כרגע כדי לצטט אני יודעת שרקדני בת שבע עושים חימום ושיעורים רק בשיטה הזאת, יש להם שיעור בלט אחד (כן, כן) בשבוע ובכל השאר זה חימום ה"גאגא", אולי מכאן אפשר להבין שכנראה שיש בסגנון המון טכניקה כי הרי הם רקדנים מדהימים. טוב, למרות שזה לא בדיוק מה שביקשת אני מקווה שעזרתי =]

NeTa MuFlEtA

New member
וואאאלללה

אוהד נהרין יעביר את הסדנא הזו גם בפסטיבל בצמח בשבועות
לא שמעתי עליה חוץ מזה. אבל אני אשמע עליה שם :)

למעלה