שיטת אביר

ממבוקיד

New member
שיטת אביר

שלום לכל מכובדי, קראתי על שיטת אביר, אכן מרשים. מר סופר מסתבר בעל ניסיון מאד מאד גדול, ובעל מומחיות שונות ומגוונות בשיטות שונות קוראניות וסיניות. שאלותי היא למרות הכל, ובכבוד רב, הם: למה מר סופר החליט לצאת עכשיו עם שיטת אביר ומקורותיה העתיקים וההסטורים בהקשר שלנו כעם העברי רק היום? אם זאת השיטה העתיקה והמקורית של עם ישראל, למה רק אצלו זה מופיע? מה הקשר בין שיטות הלחימה האחרות שהוא מתמחה בהם לאביר והם אביר היא מושתת עליהם? ראיתי אימון, והתנועות מאד דומות לשיטות אחרות שאני מכיר. השמות הם עבריים. תודה מראש.

אביר - שפע של מידע - טייק 2

בדיוק כמו שכתבתי בהודעה אחרת שעוד נמצאת בדף הראשון, אביר דוסקסה עד זרא בפורום. המון המון המון המון המון פעמים. עשה חיפוש על "אביר", ותוכל לשמוע את כל הדעות של כל האנשים בעולם, בערך. אם בא לך להשקיע - במאמרי הפורום יש ראיון מלא ומפורט מאוד עם סופר, שבו הוא עונה על כל השאלות ששאלת.

crane

New member
לא מדויק

לא אוהבים לדבר פה על אותו דבר בפעם האלף.

ממבוקיד

New member
oki..

אני אקרא את המאמרים. בכל מקרה, מישהו ממליץ? הרי אתם ממליצים מדי פעם על שיטות שונות. נראה בכל זאת שזה נושא רגיש משהו.

toy s0ldier

New member
אני פשוט לא אהבתי את שיטת הביקורת

שה"אביר" מראה בהצגה של השיטה שלו אל מול כל השיטות האחרות עדיין תקוע בראשי המשפט על מזרון בעובי חצי מטר בטורניר ה -ufc לא מצליח לקלוט איך הוא הגיע למצב שמשפט כזה יצא לו אין לי משו נגד שיטה זו אף פעם לא התנסתי בה רק הדרך שבה הם מציגים אותה היא שמפריעה לי אם הינך מעוניין חפש מכון ולך לשיעור נסיון בשיטה בהצלחה באימונים

ממבוקיד

New member
הצגת הדברים היא חלק בלתי נפרד

מבין אותך. תודה. אני חייב לציין שהרזומה האישי שלו מרשים בהחלט. לגבי הנכונות ההיסטורית והטיימיניג של השקת השיטה, הכל יכול להיות. שיהיה לכולם בהצלחה.

brunoflexe

New member
יצא לי לדבר עם אדם שלומד מספר

חודשים "אביר" בתל אביב והוא סיפר לי רק דברים טובים. אין מנוס מללכת ולהתרשם. בנוסף, אם אתה חדש התחום א"ל מומלץ לנסות מספר שיטות / מורים לפני שאתה 'ננעל' על שיטה מסויימת.

למעלה