אבל כמו שכבר אמרנו, לאן זורמים כל המים ?????????????????? לים....... בחדשות הודיעו על שני מאגרים........האחד.....בשלומי.....והשני בראש הנקרה ....(נדמה לי) האוספים את כל מפלי המים..... סוף סוף........הראש עבד...........לפחות בשני ישובים...... חבל שאי אפשר לבקש מראשי הערים לנדב את המים הזורמים בישובם כתרומה למאגר אחד גדול של מי גשמים......המתבזבזים לריק........... הזורמים ביחד עם מי הביוב .........לים........... צריך להוציא מכרז..........."מבוקש מח יהודי המתמחה באיסוף תרומות אצל הגויים......ומי גשמים......".................
כל הכבוד לנחלים................../images/Emo110.gif
כי הם יודעים לאן ללכת והעצים והעלים הם יודעים מתי תהיה שלכת שלום שלום אהובתי מדוע זה ברחת ממני אני חוזר שוב אל ביתי אם ישאלו אני אינני כל העצים לבשו ירוק אני לבשתי ג´ינס וכובע עכשיו הכל נראה רחוק רוצה לדעת למה?? כובע שר אריק לביא מי כתב?????
אחד מהאנשים רבי התושיה שנוי במחלוקת. איש לח"י שגם נתפס עם פצצה בביתו של ד.צ.פנקס שר התחבורה המפד"לניק שהנהיג איזה תקנה נגד החילונים ונסיעה בשבת. כתב ב´הארץ´ טור ´עוזי ושות´´ בשנות ה-50.
יש לטבע הוד ועוצמה שגורמים לי לעצירת הנשמה לשניה - ולהתפרק ב-WOW!!!! זכיתי פעם אחת בחיי לראות שיטפון בדרום. היה זה במאי 63 .יצאנו 7 כתות תיכון עירוני י´ (אליאנס) לשרות לאומי של שבועיים בבאר-אורה. בוקר אחד התעוררנו לקול רעמים וברקים, ואז נפתחו ארובות השמים ו"המבול בא" ! כמויות מים אדירות שטפו מההרים שכיתרו את המחנה.. האוהלים הוצפו והיה בלגן נפלא.. המדריכים מיהרו לקחת אותנו במשאיות לואדי רחם. יום לפני הואדי היה ריק ויבש והנה תוך כלום של זמן התמלא כולו במים והפך לאגם - למותר לציין שתוך "כלום של זמן" - האגם בואדי רחם נעלם.... פשוט אדיר - אל מול איתני הטבע אני נאלמת - מרכינה ראש בכבוד. צהרים טובים לך מגי וכולם. נסעתי מכאן.....
זה מזכיר לי את תקופת הלימודים של בניי, במדרשת שדה בוקר, וכל פעם שהיה גשם כולם היו רצים, לנחל צין לראות את השיטפון זה פשוט מדהים התמונות האלה לא עוזבות אותי רק תמיד אני מקווה שאין מטיילים באיזורים האלה בתקופת השיטפונות. דש מאפריקה החמה והנעימה
בארץ כנראה השפיעה עלי חזק ובתור התחלה חלית בשפעת קטנה , כנראה הבאתי זאת מארצנו הקטנה אבל אני מקווה כבר היום להשתפר. אני מקווה שכולכן בסדר עם מזג האויר הסוער בארצנו הקטנה והזקוקה לגשם הזה מאד.