שיטות סינון...

night mistress

New member
שיטות סינון...../images/Emo60.gif

זה מה שאני רוצה.. שימו לב.. מאז ששמתי תמונה חדשה בקופידון אני מקבלת 10 פניות ליום.. איך מסננים? בשיטחיות? דהיינו-לפי מראה,מצב כלכלי וגובה?
או לא בשיטחיות- דהיינו לפי הכיתוב בלבד?
ברור לכם שאני סתם צוחקת נכון????

איך מסננים:

פשוט מאוד, רושמת דברים אידוטים כמו עבר של דיכאונות, ניסיונות התאבדות, 1000 הדברים שאת חייבת בגבר, ועוד מיליון ואחת דברים, אבל רגע ! ! ! אם את באמת רוצה להכיר מישהו איכותי ( כמו "דנה האיכותית" :) למי שזוכר) אז למה לחרטט? תגידי מי את ותבחני תגבר טוב טוב, מבחן מבחן, עד שתדעי שהוא זה הגבר שלך. אני בקופידון לא חירטטי, אבל לפי השטויות שייש בחיים שלי, אף אחת לא תכתוב לי מסר. מי רוצה להכיר פריק בן 19?! דמאט.

T r i l i a n

New member
אם המסננת של הפסטה לא עזרה, אז

לקרוא את הכתוב אם עבר - לראות את התמונה ולקחת בחשבון שהרבה פעמים הקשר בין התמונה לאיך שהכותב נראה הוא מקרי ביותר....

avshalomat

New member
מה לגבי הקבלה

או אמצעי הסינון? תבקשי גם גודל זיין, אולי יחסוך לך זמן.

חחחחחחח מתוק אבל........../images/Emo22.gif

היא/הוא התכוון/נה לסינון גברים/נשים על פי סממנים מסויימים ואיך עושים את זה במכי יד

רק רגש

New member
בלי החלפת מספר מסרים הסינון...

הוא על סמך צורה חיצונית בלבד. ידוע שלא כל הנוצץ זהב!!!

ראית פרעוש. איך תדעי אם זה הוא או ה

מישהו גילה לי פעם את הסוד. וכה אמר: זה פשוט ביותר. אתה תופס את הפרעוש , ומשחיל לו גרגיר מלח לפה , ואז עוזב בפתאומיות אם הוא קופץ - הוא זכר. ואם היא קופצת - זו נקבה. נכון פשוט? בנט , אפילו אני 'מישהו' , ככה שחבל לך על הזמן. לא נורא, בין כה הדברים הבאמת-טובים פשוט קורים לנו. יום כתום

changa

New member
קופידון למה ?

יקירתי,אהובתי,נישמתי... למה את בכלל צריכה קופידון,אני כאן ואת זה לא תמצאי בקופידון !

BornWild 1

New member
הזכות לבחור...

כיוון שרוב הבנים מדרגים את עצמם בדירוג של 1-5, כ 5 והכי טוב כמובן. אז אלו שמדרגים את עצמם כ 4, או שהם מכוערים, או חסרי ביטחון עצמי - ואת אף אחד מהם את לא רוצה. כמו כן, מנסיון עבר הראה, כי לא כולם נראים כמו בראד פיט, גם אם הם מתארים את עצמם כמדהימים וכתותחים במיטה. ולכן, רוצה לדבר איתי - קודם כל תשלח תמונה. (אני מרשה לעצמי לסנן, כי בת מקבלת פי 10 כרטיסים, מאשר בן ממוצע). בנוסף לכך - הייתי ממליצה לך לבחור עפ"י ה "מסר האישי". בד"כ תעדיפי בנים שיש להם מה לספר ולכתוב על עצמם (ולא מסר בסגנון : "250 מילים לא יספיקו כדי לתאר אותי...") אבל אם נסתכל על זה בזוית קצת שונה, כל הקו מחשבה שלך מוטעה : וכיוון שאת בת, ויש לך כל זכות בעולם להיות סלקטיבית - תעברי על גלריית התמונות, (בד"כ לשווים יש מספיק ביצים לפרסם תמונה) ואלו שמוצאים חן בעינייך פשוט לפנות אליהם. בד"כ הם גם יחזירו תשובה (כיוון שמס' הפניות אליהם יחסית נמוך). למה שהם יבחרו אותך??? תבחרי את אותם!!!!

למעלה