שיטות לפרסם

שיטות לפרסם

מישהו יודע איפה אפשר ללמוד איך מפרסמים בתקציב נמוך ובצורה יעילה?

גת וייס

New member
תקציב נמוך זה יחסי

יש סרטי פרסומת מעולים שעושים בתקציב נמוך, שלטי חוצות בתקציב נמוך, מודעות בעיתון בתקציב נמוך... אך יש עסקים שאפילו רכישת המדיה לפרסום תהיה גבוהה עבורם. תגדיר מה זה בשבילך תקציב נמוך ונשתדל לעזור ולכוון.

העסק שלי

אני מפיץ של חברת MLM ואני צריך להגיע לאנשים שמחפשים הכנסה נוספת העסק שלי מבוסס על צירוף מנויים ללוטו של מפעל הפיס אני צריך תקציב נמוך יחסית מפני שאין לי כ"כ הרבה כסף להשקיע הייתי יותר מוכן להשקיע אם הייתי יודע בבירור שזה יביא תוצאות האם כדאי לי לפנות למשרד פרסום או לעשות את זה לבד? תודה על העזרה נ.ב לא כתבתי את העבודה שלי מפני שכתבתי כבר ומחקו לי את ההודעה שלי אני מקווה שהפעם לא ימחקו

גת וייס

New member
פרסום באינטרנט

מכיוון שמדובר בעבודה מהאינטרנט, המדיום הכי נכון לפנות לאנשים יהיה מן הסתם באינטרנט. למזלך, מדובר במדיום בו הפרסום זול יחסית. משרד פרסום אין טעם לקחת, אבל ישנן חברות רבות (לא גדולות) שמתמחות בשיווק ופרסום באינטרנט והמחירים שלהן לא יקרים. תוכל לעשות סקר שוק קצר ע"י חיפוש בגוגל. בינתיים, הייתי מתמקדת בעיקר באתרים של לוחות דרושים. אתה יכול לפרסם מודעות או לפנות אישית לאנשים שפרסמו עצמם כמחפשי עבודה או להשקיע קצת כסף ולשים בנאר בעמוד הראשי של האתר. באופן אישי, המוצר שאתה מפרסם נראה לי בעייתי. התדמית שיש לו היא לא טובה, והאתר רק מחזק את התחושה שמדובר במשהו לא כשר. גם אם הפרסום יצליח ולאתרך יכנסו 1,000 אנשים ביום, זה לא מספיק כי לטעמי האתר שלך כמו שהוא היום עלול להבריח אותם. אני מניחה שקיבלת את האתר כמו שהוא ממקימי המיזם, אבל אני במקומך הייתי עושה מאמץ קטן ומקימה אתר חדש המציג את המיזם באור שונה ורציני יותר. הייתי נפטרת ממושג ה-MLM ונמנעת ממושגים לא אמינים כמו "לגעת באושר". אבל זה כבר סיפור אחר...

האם לא כדאי בכל זאת משרד פרסום?

האם כדאי בכל זאת לגשת למשרד פרסום בכדי שיתנו לי רעיונות פרסומיים להציג את העסק שלי בצורה כשרה ואמינה וכן ליצור פליירים ועוד... וכמה אמור לעלות לי שרות כזה?

גת וייס

New member
תסתכל גם בלינק שנתן בני ישראלי

בשרשור אחר. הוא, והלינקים שבו לאתרים אחרים, יכולים לסייע לך.

תודה על העזרה

תודה רבה באמת חשבתי להקים אתר משלי אבל אני אשמח לשמוע עוד תגובות של אנשים שנמצאים בתוכניות דומות אם יש להם ניסיון של פרסום שהביא תוצאות טובות תודה על העזרה פורים שמח

למעלה