שיטות לפאזלים

גלעד318

New member
שיטות לפאזלים

רציתי לדעת האם יש לכם שיטות לפיתרון פאזלים כמו: סדר הרכבה , מיון חלקים לפי סוג, צורות חלקים מסוימות שמורכבים בצורה מסוימת,וכיצד יודעים את כיוון החלק , ובכלל שיטות נוספות. אשמח לתגובה

מממאיה35

New member
הנה

אני פירטתי קצת בעבר על מיון והפרדה.

matogil

New member
סדר וארגון

הי מאיה, ראיתי את הארגון שלך בפאזל MN&M והייתי בשוק. כל הכבוד , זה גם נורא הצחיק אותי אבל בפן החיובי .

123נעמי

New member
../images/Emo9.gif

רשמת בדיוק את השיטות העיקריות. מיון לפי צבעים - נושאים -צורת החלקים ישנן תמונות עם הרבה פרטים אז שם המיון הוא קל יותר תמונות עם רקע אחיד - מיון לפי צורת החלקים. כל פאזל לגופו. בגדול כמה שיותר מיון ככה יותר קל. יש לך שיטה מיוחדת משלך?

גלעד318

New member
השיטה שלי דומה לשלך

הרכבת המסגרת- החלק הקל -כל חלקי המסגרת בעלי צד ישר אחד -של החלק החיצוני של המסגרת. מיון שאר החלקים לפי פרטים או צבע . מיון חלקים בעלי צורה מוזרה משאר חלקי הפאזל. הרכבת כל הפאזל למעט החלק הקשה של הפאזל-כמו שמיים,ים, או כל רקע אחר שאין עליו הרבה פרטים. הרכבת החלק הקשה על ידי נסיון להתאים את כל החלקים שנשארו חלק אחר חלק עד להתאמה מלאה. זאת הדרך שלי אם למשהוא יש עוד שיטה אשמח לשמוע.

jocie1

New member
היי, בגדול מיון כללי לפי אזורים וצבעים.

הרקע מורכב מהרבה מאוד חומים כתומים ואדומים...אותו השארתי לסוף המיוןן בצורה קפדנית לפי תת גוונים...לאחר שהשלמתי את הרכבת שאר חלקי התמונה נשאר לי הרקע בלבד..שעל זה אני עובדת כרגע. בפאזל הנוכחי הצורות של החלקים רגילים לשונות ובטנים. כך שה"קושי" הוא במשחק הגוונים

למעלה