שיטות לימוד

How I Disappear

New member
שיטות לימוד ../images/Emo197.gif

לכל אחד [חוץ ממני
] יש שיטות לימוד לכל מיני מקצועות אז במיוחד עכשיו שלכולנו יש מתכונות ובגרויות להיסטוריה ולשון, מה השיטות שלכם כדי ללמוד למקצועות ה%^&^ האלה ?
[אני מודה שפתחפתי את השרשור הזה גם בשביל שתעזרו לי לדעת איך לומדים לבגרות בהיסטוריה
]

../images/Emo5.gif היסטוריה ../images/Emo7.gif

כ"כ מוות קליני יש שיטת 3 שלבים... יום אחד מסכמים באותו היום כותבים שאלות על הדברים שסיכמת יום למחרת עונים מסכמים-שואלים-עונים. ואם זה לא עובד אז יש עוד שיטה נכשלים-בוכים-מתאבדים אבל זו פחות אופטימית. עוד שבועיים מתכונת-אמאאא ולמרות זאת תקעו מבחן בהיסטוריה השבוע-ביתספר מטומטם

hadarinke

New member
בעיקרון

הסטוריה אני מסכמת ממש ממש קצר... נגיד יש הסיבות להקמת התנועה היהודית ואז יש 3 סיבות, אז אני זוכרת את הסיבות ואז אני כבר זוכרת[כאילו עולה לי במוח]את כל הפירוט.... לא יודעת אם הסברתי נכון... ולשון פשוט צריך לדעת את החוקים ולהבין אותם[לא לשנן!!] ואז זה בא כבר מההגיון :)

הממ../images/Emo60.gif

ללשון אני קוראת את החומר פעם אחת מההתחלה עד הסוף ומקסימום עושה איזה תרגיל, עניין של לא יותר משעה-שעה וחצי, וזה מספיק לי כדי לקבל 96, אז לא יודעת. היסטוריה... וואי, היסטוריה זה רע. אני בד"כ פשוט לומדת בעל פה כמעט הכל או מקסימום קוראת ומבינה, לא עוזר לי לסכם. בכלל. ממציאה ססמאות, ראשי תיבות, וכו' כדי לזכור.

אני גרועה בזה../images/Emo5.gif

לשון תאכלס, לפחות אצלי וגם לפי דברי המורה, לתרגל. לבגרות/מתכונת[שבוע הבא, איכ. צריך להתחיל ללמוד] אני חושבת שאני פשוט פעם אחת אעבור על מבחן אחד מהמיקודית אסמן ואבדוק במה אני פחות מוצלחת אעבור על זה, אקרא אולי את ההסברים בהתחלה, ואעבור על עוד איזה 4 -5 מבחנים, נראה לי מספיק. אם אתה לא יודע את החומר/מבין אותו אז צריך גם לקרוא ולתרגל רק את הנושא המסויים. היסטוריה... וואל, אני אוהבת את המקצוע הזה, קצת פחות את המבחנים. אני בעיקרון מסכמת וחורשת על זה. קוראת כל דבר פעמיים בערך. אם אחותי במצב רוח טוב אני מקריאה לה ומסבירה[להסביר את זה נורא עוזר לי] ואז שולחת אותה לדרכה, עוברת על הכל שוב, קוראת לה לחדר בחזרה, ומסבירה הכל בלי הדפים. אם היא מציקה באותו יום אני עושה את זה עם עצמי/הכלבה שלי ועוצרת את הבושה של לדבר עם עצמך[ועוד בקול רם] ללילה ועושה הכל עם עצמי בחדר.
זה סיפק לי אחלה ציונים השנה. בתאכלס, כל אדם ומה שמתאים לו. אם אתה צריך לסכם - תסכם. אם אתה יכול לעבור על החומר פעמיים ותקבל משהו שיהיה טוב לך - לך על זה וכו'...

../images/Emo45.gif

-סתם איזה אחד
- המצב בשיעור היסטוריה
סתם כי השתעמם לי לגמרי והמוח הפך לנוזל אחרי קרוב ל 10 שעות של לימודים ברצף.

למעלה