שיטות ייעוץ

hilli3

New member
שיטות ייעוץ

שלום, מישהו שמע על שיטת ייעוץ שנעזרת בקריאה בכף היד? שמעתי על מישהי שנותנת ייעוץ והכוונת קריירה בשילוב עם קריאה בכף היד. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר ועבר את זה תודה!

את מאמינה?

כל המחקרים בנושא מעידים כי לא משנה עם קוראים בכף היד, בקפה או בעלי הנענע, שיטות "יעוץ" אלו אינן ניתנות לאימות ולכן בסיס ההצלחה שלהם נעוץ בתופעת הנבואה שמגשימה את עצמה הכוונה היא שהקוראת תבסס את האמון על סמך אינטואיציה שלה לגבי עברך- האם חשבת על לימודיים בנושא של מספרים- כסף, חשבונות, תוכנה, מחקר? שאלה שרוב הסיכויים תעני כן, מיד אחר כך היא "תייעץ" על העתיד והמאמין נוטב לכיוון הזה. אשאל שוב את מאמינה בנושא? כי במידה וכן לכי על זה, במידה ולא אז תעזבי ולכי למקום שניתן למדוד את שיטתו

hilli3

New member
יש מקום שאתה מכיר וממליץ עליו?

אני פשוט שמעתי עליה מאנשים, קצת קשה לי ללכת לייעוץ במקומות הלימוד עצמם כי אז הם מוכרים את מה שהם רוצים לדחוף לאנשים...

השאלה הגדולה

מה את מחפשת בכלל? האם את מחפשת מקום שיספר לך כיוון בו יש לך סיכוי להצליח- יש מכונים רבים להכוון תעסוקתי לכי על הגדולים האם את מחפשת לאמת את מחשבותייך על מקצוע ספציפי- התייעצי עם אנשי מקצוע שאת מכירה ובררי את הנקודות החשובות לך האם את יודעת מה ולא יודעת איך או איך מתחילים לבנות את עצמך- לכי למאמן, יש רבים (אני כזה) תמצאי את זה שנראה לך שיכול לעזור לך

אילנה05

New member
ממליצה לך לעבור יעוץ גרפולוגי

אני עברתי כזה וזו היתה חויה מרתקת ומעצימה. תקראי עוד על גרפולוגיה באתר http://גרפולוגיה.net/ ותביני עד כמה גרפולוגיה מדויקת ואמינה.

למעלה