שיטות דינמיות?????בולשיט שלא נגמר....

vatoloco21

New member
שיטות דינמיות?????בולשיט שלא נגמר....

מישהו קודם כל מה זה השטויות האלה??? למישהו יש מושג מה אמורים לדעת למבחן מכל גיבוב השטויות האלה שאני קורא? יש שיחזורים / מבחנים / משהו ללמוד ממנו שיכול לעזור פרט למחברת..??? תודה לעונים...

../images/Emo47.gif אח שלו....זה אלטמן !

הוא נותן לך 100 , רק תקח ..... אני מאחל לאלטמן עד 200 שנות עושר ואושר !!! אין מרצים כאלה.... =) !

marinaghost

New member
חומר פתוח

גם אני לא הבנתי כלום.. מה עושים??? מישהו קלט את הסיפור של המספרים המרוכבים?? הסיפור של הזוויות?! הצילו!

ms1910

New member
תשובה

החומר נראה לא ברור וגם לי שהייתי נוכחת בשיעור לא היה מושג מה הוא רוצה מחיי. את המספרים המרוכבים את צריכה לדעת רק בשביל סוג הפתרון כאשר השורש שלילי. אני הבנתי מאנשים שהיו אצלנו סמסטר שעבר בכמותיות מתקדמות שגם אז זה לא היה מובן ובמבחן הוא נתן שאלות כמו בדוגמאות. בגדול תפתרו את הדוגמאות ונקווה לטוב

marinaghost

New member
סבבה... אבל אם את יכולה להסביר

איך אני פותרת את השאלות של המרוכבים? אני לא מבינה איך להשתמש בנוסחא של הזווית.. יש 4 אפשרויות של זויות ולא הבנתי מה אני צריכה לחשב בכל אחת.. בכל דוגמא יש משהו אחר.. אם תוכלי בבקשה להרחיב זה היה נהדר.. תודה

שאלה על משוואת הפרשים מסדר שני

לאחר שמצאתי את ה "גאמא" והשורש הוא חיובי (זאת אומרת מקרים 1+2), איך אני יודע אם הפתרון מתבדר וכו'? תודה...

שאלה נוספת

אחרי שמצאתי את ה "גאמא" - איך אני יודע מי מהם 1 ומי 2? זאת אומרת את מי אני מציב יחד עם C1 ?

ms1910

New member
תשובה

אם לפחות אחד מהגמא גדול מ1 בערכו המוחלט הפיתרון מתבדר. אם הגמא הגדול ביותר בערכו המוחלט קטן מ1 הפיתרון מתכנס אם לפחות אחד מהגמא בערכו המוחלט שווה ל1 אז הסטייה קבועה. זה משפט שאלטמן הכתיב בשיעור

זה לא מסתדר עם הסיכומים

המשפט השלישי (לפחות אחד מהם בערך מוחלט = 1 אז סטיה קבועה) לא מתאים לתרגיל בית שהוא נתן ב 31.5.09 התרגיל הרביעי - שם התוצאות של גמא הם: 2 ו- 1 והוא כותב שהפיתרון מתבדר כי הוא משתמש במשפט הראשון שרשמת... בקיצור יש סתירה בין הראשון לשלישי...

ms1910

New member
תשובה בע"מ

אם כל הגמאות קטנות מאחד בערך מוחלט זה בטוח מתכנס. אם אחת מהם גדולה מ-1 בערך מוחלט והשניה שווה לאחד-הוא מתבדר אם אחת שווה ל-1 והשאר קטנות מ1 בערך מוחלט- הוא קבוע זה מה שאני הבנתי, אני מקווה שזה נכון.

למעלה