שיטה נסיונית

roy758

New member
שיטה נסיונית

שלום כולם! במספר ימים האחרונים ידידה שלי פיתחה שיטה נסיונית לזכירת החלומות בבוקר.... אחרי שמתעוררים הולכים לצחצח שיניים ותוך-כדי חושבים על כל מניי אנשים שקשורים אלכים או דברים שקרו אתמול, (רצוי שגם תיהיה מראה שם) ואז אתם תראו שתוך מספר שניות החלומות יחזרו למוחכם ותזכרו אותם טוב-מאוד... השיטה נסיונית ואני מנסה אותה... היום אני הצלחתי עם השיטה הזאת לזכור חלום אחד (בערך...) וזהו! -רועי שמצליח לצחצח שיניים ולשלב עם הז חלומות
-

roy758

New member
תיקון קטן...

כשאתם מצחצים שיניים, אל תחשבו הרבה, סתם תצחצחו שיניים בהנאה (כמה שאפשר) הסתכלו במראה לפעמים ואז כנראה החלומות יחזרו לכם לראש
אני עוד בודק את השיטה הזאת.... מקווה שאני לא פירסמתי אותה לחינם פה...

Variety

New member
תכנות זמן זכירה

היי roy, אני עשיתי שבמקלחת אני אזכר בחלומות, ובאמת תמיד הייתי נזכר במקלחת אבל זה בעיה לצאת ולרשום. הרעיון של המברשת שיניים באמת נשמע טוב. חוץ מהקטע של לרוץ עם קצף בפה לחדר ולרשום את החלומות :) חלומות פז, Variety-

roy758

New member
אבל אם זוכרים עד הסוף אז זוכרים

גם אחרי 5 דקות... נגיד היום , היה לי חלום עכשיו בבוקר אני לא זכרתי שחלמתי אותו והלחתי למקלחת וצחצחתי שיניים נזכרתי בפרט אחד (שזה היה מישהו שהיה בחלום) ואז כל החלום היה לי בראש!! חחח... הוא היה מוזר, אבל זה לא פורום חלומות אז אני לא ייכתוב אותו פה

G e n o c i d e

New member
במקרה ניסיתי..

השבוע התחלתי לנהל יומן חלומות היום בבוקר קמתי וישר ניסיתי להיזכר בחלומות ולא זכרתי כלום הייתי במיטה כמה דקות והתעצבנתי, רציתי למלא את היומן מהר.. הלכתי לצחצח שיניים ובאמצע פתאום קפץ אלי פרט קטן מהחלום שגרם לי להיזכר בחלום במפורט. ישר קפצתי אל היומן והתחלתי למלא 2 עמודים. אולי זה במקרה אולי זה תמיד עובד.. בכל מקרה תנסה את השיטה שאמרתי לך: לפני השינה לומר, כאילו אתה ממש מתכוון לזה, במשך לפחות 3 דקות "כשאתעורר בבוקר אזכור מצויין את החלומות שחלמתי בלילה" (משהו כזה)

roy758

New member
אתה רואה,

יכול להיות שהשיטה עובדת!!! רק חשוב שלא תחשב ועל הרבה דברים . . . וגם שזה לא יהיה שעתיים אחרי שהתעורתם אבל זה לא חייב להיות מייד, אני למשל, התעוררתי התלבשתי שתיתי אכלתי ואז הלכתי לצחצח שיניים והכל חזר אליי, גם כמו שאמרת עם פרט אחד קטן... תמשיכו לנסות ("אתה יכול לנסות"חחח
) רועי

Deosette

New member
תוספת

ציחצוח שיניים בהחלט עוזר או להסתלבט על המיטה לפני שקמים "רשמית" (אם יש זמן) רק חשוב לא להדחיק בעצמכם כשמנסים להיזכר. תהיו קלילים ותזכרו בתמונה או פרט כטן שכן עלה, תחשבו עליו וכל השאר לאט לאט מתגלה בהמשך היום. לעיתים מאורעות היום הם דווקא אלו שמזכירים את החלום!

Brurya

New member
לדעתי זה לא רק צחצוח שיניים

אם קורה שאתה מתעורר ולא זוכר את החלום ואתה עושה פעולה שלא מעסיקה את המוח מאוד (פעולות מעסיקות: ספרים, טלוויזיה, דיבור עם אנשים, מחשב, מוסיקה וכו) ועושה דברים אחרים כמו למשל: צחצוח שיניים, טיול קצר, אכילה ושתייה או סתם שוכב במיטה כרגיל אז יש סיכויים שהמחשבות שלך יטיילו להן למקומות מוזרים וככה תזכר בחלום. למשל, חברה שלי תמיד נזכרת בחלומות שלה רק כשהיא מתחילה להתקלח ולהתלבש בבוקר... וגם לי זה עובד אני נזכרת בפרט קטן שמוביל לעוד אחד ולעוד אחד.. וככה אני נזכרת בחלום. הממ... זהו, נראה לי ברוריה

Chav

New member
הממ..

אולי פשוט כדאי להחזיק מראה ליד המיטה..

roy758

New member
אני זוכר

שאני צחצחתי שיניים (וגם היום זה עבד לי) אז רק שהסתכלתי על מראה אותי מצחצח שיניים אז נזכרתי בהכל, לא יודע למה אבל....

Chav

New member
אני לא יודע מה הקשר

אבל לצחצח שיניים לא יעזור לאף-אחד להיזכר בחלומות.. אולם משהו עם המראה, נשמע לי יותר הגיוני.

יאא אני קראתי באיזה אתר אחד..

שצריך להגיד לעצמך במשך רבע שעה שערך שאתה תזכור את כל החלומות שהיו לך בלילה ויש איזה שיטה שאחרי כל חלום אתה קם ואז אתה צריך לרשום אותם.. אבל זה נשמע ממש מעצבן לקום אחרי כל חלום.. אוקצור ניסיתי את זה פעם פעם והתעוררתי איזה 5 פעמים בלילה ורשמתי את החלומות זתומרת את רובם פעמיים חזרתי לישון
אהה אגב אני חדשה
שרון

למעלה