שיטה ללימוד אנלית

באגירה

New member
שיטה ללימוד אנלית

שלום עצלנית, אין לי ספק שהשם שבחרת אינו מעיד עלייך, כאב לילדה לקויית למידה אני יודע כמה קשה ללמוד, במיוחד כשמסביב יש כאלה שהכול כל כך קל להם. רציתי לספר לך על מורה לאנגלית שעוסקת גם בהוראה מתקנת אשר פיתחה שיטה מיוחדת ללימוד אנגלית. בתי היתה אצלה שיעור אחד והיא כבר יודעת לכתוב כמובן שזה שונה מילד לילד הצרכים, הגיל, הבעיות והמיקום אבל אם תרצי יותר פרטים תאמרי לי. אני קבלתי את ההמלצות עליה מפסיכולוגית ילדים שהמליצה עליה בחום ואמרה שהיא עושה נפלאות עם הילדים. דרך אגב הבעיה של בתי איננה קשורה לאנגלית כשפה המורה נעזרת בלימוד האנגלית כדי לפתור בעיות אחרות. בהצלחה, באגירה

אבל אנחנו הרווחנו! ../images/Emo36.gif

וכל הכבוד לך! אני מקווה שתשתף גם אותנו בשיטה ובמידע עליה... תודה
אפרת

באגירה

New member
פרטים על השיטה

שלום, מתוך מאמר בעיתון על השיטה. השיטה מתבססת על שימוש בקלפים, עליהם מופיעות האותיות ולצידן ציורים הקשורים לצלילים אותן הן מייצגות. לאחר שהתלמיד רוכש מיומנות בקריאת הקלפים הוא עובר לקריאה מורכבת יותר מחוברת המעוצבת בהתאם לגילו. השיטה מתאימה לילדים ולמבוגרים כאחד. בממוצע ניתן ללמוד לקרוא באמצעות השיטה תוך חדשיים ואף פחות מכך. השיטה הזו מיושמת אף במספר בתי ספר. לגבי פרסום שם המורה ומס´ הטלפון שלה, אני אבקש קודם את רשותה לכך. באגירה.

תשמור את השם!!! אל תפרסם!!

מי שירצה יפנה אליך באי מייל! כדי שלא יווצר מצב שנתתי פה אישור לפרסום וההנהלה תכעס עלי
תודה! אפרת

העצלנית

New member
תודה רבה ../images/Emo39.gif

אני משערת שבמקרה שלי זה לא ישים אנחנו רחוקים מדיי מהמרכז (לכיוון דרום) וגם ככה אין זמן לנשום מרוב לימודים ופעילויות. אבל תודה בכל מקרה תמיד טוב לדעת.

באגירה

New member
שלום עצלנית,

ההנחה שלך לגבי מקום מגורי איננה נכונה (גם אני דרומי), האם הדוא"ל שלך הוא נכון, נוכל לבדוק את סוגיית המרחק ממך. ובינתיים אל לך להתייאש, עשי מה שאפשר ומה שאת יכולה, דרך אגב האם את מודעת להקלות המגיעות לך בביה"ס אם אובחנת כלקויית למידה. שבת שלום, באגירה

רוזאדר

New member
שיטה לימוד אנגלית -באגירה

מעונית בבקשה לקבל כתובת ולדעת יותר על השיטה

שלום וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

את מוזמנת לבוא אלינו גם סתם ככה ולהשתתף יותר! אשמח לראותך! אפרת

למעלה