שיטה לווילד(?)

Mr. Nice Guy

New member
שיטה לווילד(?)

סליחה שזה ארוך, אבל זה אולי יכול לתרום לכם משהו (בעיקר לחדשים) ואולי גם לעניין אותכם
. תקשיבו אנשים, אתמול היה לי אומץ לנסות ווילד בפעם הראשונה עד הסוף. היו לי אתמול בלילה 4(!) תופעות קצרות, אני פשוט לא יודע אם זה היה חלומות צלולים, דמיון היפנוגוגי, שניהם, או אולי אפילו חח"ג (למרות שבזה אני לא מאמין, וגם אתמול מה שהיה לי אפשר לפרש כחלום צלול). -------- דבר ראשון, לכל המפחדים (כמוני), זה לא היה מפחיד כמו שציפיתי ולא קרו לי דברים שאנשים אחרים תיארו פה (זה תלוי במוח שלכם מה יקרה לכם, ואם תכניסו לעצמכם לראש במשך היום [לפחות נראה לי ככה] שהפחד לא יכול לעצור אותכם, לא יקרו דברים מפחידים. בכל מקרה, אצלי לפחות, הבעיה תמיד זה הפעם הראשונה - שאלתי את עצמי : מה, פתאום אני יתחיל לראות דברים? פתאום אני ירגיש דברים בבת אחת? , ומזה פחדתי. אבל אתמול בלילה, ראית איך זה קורה, אנשים, זה לאאא מפחיד! , תשימו פססססססס על הפחד ואתם רק תהנו. (מקווה שזה מעודד מישהו) -------- אז ככה, הלכתי לישון רגיל והתעוררתי באמצע הלילה - אז ניסיתי ווילד. התחלתי להירגע, והכנסתי למוח שלי : "אני במיטה, אני לא יכול להפגע, ואני הולך לחלום חלום צלול" ועוד כמה משפטים כדי להתגבר על הפחד (אם יהיה). נרגעתי, בהתחלה היו כמה שלבים של רעידות ביד, אבל ממש חלשות ולא (!) מפחידות. אבל אח"כ זזתי וחזרתי לאותו מצב התחלתי. רצוי לציין, שבמשך כל הלילה, כל התופעות שקרו לי, קראו ביחד עם השיתוק שינה, כי ממש לא הרגשתי אותו! אח"כ, לא זזתי, והתרכזתי בעין השלישית (מתרכזים כאילו, על הנקודה שבין שתי העיניים ופנימה לכיוון המוח, זה דומה לפזילה). אוקי בקיצור, אני לא יודע כמה זמן זה לקח, אבל זה היה קצר מאוד, עד שנכנסתי לאחת החוויות - חח"ג , דמיון היפנוגוגי, חלום צלול, אשמח אם תעזרו לי להחליט מה זה היה. פתאום הרגשתי את הגוף שלי יוצא מהמיטה ועף לכיוון הסלון, (כל החושים פעלו) , לא שלטתי על מה שקורה, עפתי לכיוון הסלון, ויצאתי דרך החלון (הסגור
) לחצר, (הייתי בטוח שזה הדמיון ההיפנוגוגי) ובחצר, אני כבר שלטתי על מה שאני עושה (זה הפך\היה חלום צלול?), בחצר היו כמה אנשים מוזרים, והיתה שם סצנה מוזרה, שלטתי בחלום, אבל בצלילות נמוכה. לא משנה כל הפרטים, מה שקרה בסוף, אחד מהאנשים האלה ניסה לתפוס אותי, ניסיתי לעוף, הגעתי לגובה של שני מטר ולא הצלחתי לעלות יותר, ניסיתי להפוך את הרגליים שלי לרקטות (כמו בצלול הראשון שלי, לפני יומיים), וזה פעל, אבל זה העלה אותי לעוד מטר בלבד, והאיש שרדף אחרי (אני גם לא בטוח שהוא היה עוין) עף אלי גם כן, תפס אותי ואז התעוררתי. אוקי, היה נחמד ולא מפחיד, וניסיתי עוד פעם - רק שהפעם, כשהתרכזתי בעין השלישית, היתה שם כאילו מטרה קטנה (כמו מטרות של חץ וקשת) (או שאולי זה היה כפתור) , דמינתי שאני לוחץ עליו, ואופ! נכנסתי לאותו מצב כמו קודם (עפתי לכיוון הסלון, אבל שם עצרתי), יצאתי מהדלת, והייתי במקום אחרררררררר מהבית שלי. שם הסתובבתי קצת (נראה כמו בסיס צבאי עם בנינים ענקיים, מוזר ביותר!) המודעות שלי לא היתה יותר מדי גבוהה, ולכן בשני החלומות לא עשיתי דברים ממש מרצוני, אני שלטתי בהכל וידעתי שאני חולם, אבל חשבתי שזה היה רק חלק לפני שמגיע החלום האמיתי. לא עבר זמן רב עד שהתעוררתי שוב. וישר שהתעוררתי, לחצתי על הכפתור (המטרה) הדמיונית שלי!, ושוב נכנסתי למצב כלשהו. (אני לא זוכר את כל הפרטים, מה שחשוב הוא, שיכול להיות שמצאתי שיטה בשבילי (ואולי גם יתאים לכם), ללחוץ על כפתור דמיוני!
עוד משהו נחמד שקרה, זה שכשהתעוררתי מהחלום האחרון, שכבתי במיטה והאור היה פתוח! , אז חשבתי לעצמי, שזה כבר בוקר ושההורים שלי קמו ורצו להעיר אותי אז הם הדליקו את האור. באתי לקום מהמיטה, וכשזזתי האור נכבה (התעוררתי ממש
) - הסיום של כל הלילה המוזר והמהנה (והלא מפחיד!) הזה היה התעוררות מזויפת. מקווה שזה היה מעניין, ויכול להיות שזה יעזור לכם, תנסו לדמיין כפתור בעין השלישית (רק כשאתם ממש רגועים ולפני הירדמות) ותלחצו עלי, או תגעו בו, או תעשו בו חור. יכול להיות שזה יפעל רק אחרי שתתעוררו מחלום. אני שוב מצטער על האורך, בההההההההה אני פשוט מתרגש!

dhp7

New member
פשש.. כל הכבוד

זה נשמע ממש נחמד, ואפילו אדיר בתור התחלה, אולי אתה תהיה מהמניאקים האלה שחולמים צלול כל לילה :) הלוואי ויכולתי גם אני להגיע לחלומות צלולים, (ואפילו בצלילות נמוכה) בקלות כזו

Cheetah

New member
תראה

תיארת כאן שלוש חלומות שונים... (לא יציבים משהו) צלולים במידה מסויימת ככל הנראה. אין סיבה לחשוב שזה יציאה מהגוף, אם לא הרגשת משהו מיוחד. זה לא דימיון היפנוגוגי, פשוט כי זה לא, אני ישתדל להביא הגדרה מדויקת מתישהו פעם אחת ולתמיד, שתסביר שדימיון הפינוגוגי הוא לא כל דימיון, ובטח לא מה שכתבת(לעוף מהמיטה..... לא דימיון היפנוגוגי) ובקשר לעין השלישית, לא צריך לפזול, ממש לא. אתה יכול לנסות לפתוח אותה ממש(שיטה אחת הקצרה: לדמיין מערבולת אנרגיה לבנה הולכת וגודלת קצת מעל הגבות), אבל אני לא ממליץ על זה כי זה לא תמיד כל כך קל לסגור אותה(שיטה לסגירה: בד"כ ההפך המדוייק מאיך שפתחת אותה). במקרה שפתחת אותה בד"כ זה כבר לא תלוי בך אם להתרכז בעין השלישית או לא, אתה פשוט תרגיש אותה בצורה בולטת מאוד, אבל אם לא תסגור אותה כמו שצריך, צפוי כאב ראש קטלני.

Mr. Nice Guy

New member
תודה על התגובות, דמיון היפנוגוגי...

לא אמור לקרות בכל פעם שאני נירדם, כאשר נוצר החלום? כי פשוט מה שתיארתי זה מה שקרה, אולי אני פשוט לא זוכר את השלב הזה, או שפשוט הוא היה מהיר.

Variety

New member
תגובה

היי, זה ממש מגניב מה שניסית - אתה מתאר את מה שאני מנסה להגיע אליו כבר המון זמן - ווילד!. הלילה נראה לי שאני אנסה את הרעיון עם הכפתור. זה נשמע מגניב מאוד. הרגשת ויברציות חזקות כדי להגיע לזה - או שויברציות חלשות? וזה האיץ את עצמו מכשהתסכלת לעין השלישית? תודה מראש, Variety-

Mr. Nice Guy

New member
ויברציות..

אוקי אז ככה, הרגשתי ויברציות רק בהתחלה, זה היה ממש חלש ולא מפחיד, ואז זזתי וזה הפסיק. אח"כ במהלך הלילה ובמהלך ההתרכזות לא הרגשתי יותר ויברציות. אני ממש לא זוכר כמה זמן הכל לקח, ואיזה חלום היה קודם, כל הקטע של הזמן ממש הטשטש לי. ולכן אני גם לא יכול לשים את האצבע על דברים שיכול להיות שקרו ולא הרגשתי אותם. אבל בקשר לעין השלישית - זה באמת פעל לי, לאחר כל התעוררות, התרכזתי בזה ואני זוכר כאילו נהיה חור בדבר שראיתי (מטרה כזאת, או כפתור , אין לי מושג) ואז שוב פעם התחיל חלום חדש. אני לא חושב שעשיתי משהו מיוחד, אני חושב שפשוט צריך להשאר מודע בחלק שאתה ממש נרדם, ואז כל מה שתתרכז בו יכול לגרום לך להכנס לחלום.

אודין

New member
בעיות בכניסה לווילד../images/Emo1.gif

אתמול בחמש ועשרה לפנות בוקר התעוררתי מרעש הגשם. ניסיתי להזכר בחלומות שחלמתי באותו הלילה ודבר לא עלה במוחי, אז קמתי לשירותים, שטפתי פנים, חזרתי למיטה וניסיתי להכנס לווילד. עוד לפני שהגעתי לכל השלב של הרעידות לא הצלחתי להתרכז במשהו שיכניס אותי למצב הזה. ניסיתי להתמקד בתקתוקי שעון, נשימות שלי וקולות הגשם אבל הראש שלי "נדד" ולבסוף נרדמתי בלי להכנס לווילד, אפילו לשלבו הראשון. איך אפשר לפתור את זה?

Mr. Nice Guy

New member
מהנסיון המזערי והקטנטן שלי..

אני יכול להגיד לך, ששיטת הספירה - "אחד אני חולם.... שתיים אני חולם... שלוש אני חולם..." פועלת - היא משאירה אותך ער ולא נותנת למחשבות שלך לנדוד, הבעיה היחידה היא שזה יכול להתחיל לשעמם אותך.. אז לפני שאתה מתחיל לספור תרגיע את הגוף, אל תזוז, תרגיש את הדם זורם (זה ממש הרגשה נינוחה) ואז תתחיל לספור , ולאט ... : "אחד .. אני חולם.." -> זה אמור לקחת משהו כמו 2-3 שניות וכו´... אתה כבר תראה מה מתאים לך, בשבילי ספירה זה אחלה דבר.

undertow

New member
חזק ביותר!!

אני שמח בשמחתך ומתכוון לנסות. ראיתי שעבר הרבה זמן מאז פרסמת את ההודעה הזו. היו לך עוד התנסויות מאז? רוני

Mr. Nice Guy

New member
כן, אתה יכול ללחוץ על השם שלי...

ולראות את רשימת ההודעות האחרונות, שם תיארתי את כל מה שקרה לי..

למעלה