שיטה חדשה שאני פיתחתי

israel46

New member
שיטה חדשה שאני פיתחתי

השיטה היא מעין שיפוץ של WILD. אתם מכירים את זה שאתם מנסים לעשות WILD ושם דבר לא קורה ממש שום דבר. אז זהו בשיטה שאני הולך להראות לכם אתם כל פעם תצליחו נישמע טוב אהה :) בקיצור נגיד הלכת לישון ב10 אתם שם שעון מעורר ל5-9 שעות אחרי שאתה נרדם (זה תלוי בבן אדם, המטרה היא שהשעון יעיר אותך בשינה הכי עמוקה שלך). חשוב לכוון את השעון שלא יעיר אותך בפתאומיות אלה ברוגע. אתם מכירים את זה שמעירים אותכם אבל אתם לא הכי ערניים אלה שעוד רגע אתם נרדמים שוב, אז למצב הזה צריך להגיע במצב כזה אתם רק חושבים על WILD סוגרים עניים וישר נכנסים לשיתוק שינה. השיטה עובדת כל לילה אני מצליח להכנס למצב הזה. אשמח לשמוע תגובות :D

EndOfAllHopes

New member
תודה

אני אנסה את זה. למען האמת האמת אף-פעם לא היה לי שיתוק שינה נראה מה יקרה :)

Bluescale

New member
ממממ יש פה בלבול בין הWILD לWBTB

אוקיי, שלום. נוצר בילבול בין WILD ל WBTB. WILD זהו מצב הפוך שבו אתה צריך להיות ערני אך לא מדי כדי לבצע את הטכניקה, אחרת אתה תרדם תמיד ולא תצליח בשיטה. WILD = Wake Induction Lucid Dreaming מה שאתה מדבר עליו דומה בהרבה ל WBTB שזה שיטה של להתעורר ישר למיטה ולישון שוב. wake back to bed בכל מקרה כזה או אחר הנה שיטה מצויינת של WILD שפיתחתי לי במשך 10 שנים קצרות: שלב 1 או אחרי שינה של 6-5 שעות או לפני השינה הראשונה בלילה (תלוי עד כמה מקצועי אתה כבר בטכניקה) החל להרגע תתרכז בשריר ספציפי נגיד של היד או של הרגל (גפיים קיצוניים הכי קל) לחלופין תתרכז בנשימות שלך, איך שהאוויר נכנס לריאות ויוצא מהן. תדמיין את הפעולה שעושה האוויר דרך הגוף עד שיוצא החוצה... אחרי כמה זמן (כ 5 עד 10 דקות) אתה תתחיל להרגיש את דפיקות הלב שלך. תתרכז גם בהן. בקצב במרגוע. אבל תשאר מפוקס אחרת הכל אבוד. אחרי שנרגעת מספיק נתחיל בשלב 2 תדמיין שאתה נמצא במסדרון ארוך ומולך ישנה דלת של מעלית. תנסה להתרכז בכל הפרטים הקטנים (צבע, טקסטורה, כמות אור שנופלת על כל אובייקט) תתקדם לעבר הדלת והיא נפתחת. בפנים - מעלית. אתה נכנס למעלית ומגלה כי אתה בקומה ה 1000 ויש המון כפתורים לקומות אבל רק כפתור אחד בולט - "0" תלחץ על הכפתור הזה ותתחיל לספור יחד עם המעלית את הקומות. 1000 999 998 997 נשמע מאוד פשוט אבל בשלב מסויים אתה תתחיל להתבלבל מכיוון שהאונה השמאלית של המוח (הלוגית) מתחילה להרדם וגלי הטטה חלשים. לאיטו תתחיל ממש להתבלבל בספירה משהו בסיגנון 789 856 458. תשים-לב. תמיד תעצור את המעלית ותמשיך מאותו מקום שהפסקת בו. שלב 3- כשתתחיל להרגיש שאתה מתבלבל הרבה אתה תתחיל גם לשמוע ולהרגיש דברים נעים לידך. תתעלם מהם זה נקרא HI Hypognosis Inductions. חשוב מאוד רק לא לאבד את הריכוז. תמשיך ולהתרכז בתזוזה של המעלית כלפי מטה ובספרות של הקומה. בשלב הזה אני עוצר כי מכאן לכל אחד יש את ההמשך שלו, אצלי לדוגמא הכבל המרכזי של המעלית נקרע והיא מתחילה לפול עד שהיא מתרסקת ואני כבר בעולם החלומות. בהצלחה למי שמעוניין, תספרו איך הלך ואתן לכם עוד טיפים. פבל.

israel46

New member
כניראה שלא הבנת

אחרי שאתה קם משינה עמוקה אתה עדיין עייף עם תנסה את השטיה שלך בשילוב עם השיטה שלי תמצא את עצמך בשיתוק שינה עוד לפני שהגעת למעלית. אין צורך להרגע אין צורך לחכות שהאונה השמאלית תרדם, הכל מוכן רק תתרכז במשהו אחד ואתה כבר שם. חשוב מאוד מאוד להיות כמה שיותר עייפים ממש בקושי לקום בקושי לזוז . זה עובד וזה קל.

Bluescale

New member
אוקיי, נכון

אבל בכל מקרה זה לא WILD זה WBTB וזה גם פועל. :) שנינו צודקים רק נא לשים-לב להבדלים :)

למעלה