שיטה חדשה (?!) להקרנה.

shabaz

New member
שיטה חדשה (?!) להקרנה.

היום שכבתי במיטתי עוסק בעינייני, ומשומה אני חושב על איש עם מספריים ביד...<<או אישה?...אני לא ממש זוכר הרבה>> טוב...המספריים התחילו להפתח ולהיסגר מהר יותר ויותר, ואז הרגשתי שאני יוצא מהגוף. יצאתי <<דרך אגב..פעם ראשונה בצורה מודעת כל הדרך!!>> ואיזה הרגשה מדהימה...כאילו אתה יושב על כורסא כל כך נעימה. וזרם אנרגיה מתחת לגוף שלך, מלטפת אותך... ואז אחרי איזה דקה שהסתובבתי בחדר שלי <<הייתי קצת משותק...לא נורא>> חזרתי לגוף <<הוא שאב אותי>> שבז

LucidGuess

New member
איזו שיטה חדשה בדיוק??

איפה בדיוק השיטה החדשה כאן? אתה רוצה שנדמיין אנשים שמחזיקים מספריים שנפתחים וניסגרים מהר מהר??
ואז לצאת מהגוף? כמה ניפלאה היא שיטתך!
( אולי תירשום עליה פטנט?
) לא סתם, באמת יפה! LucidGuess ( משום מה התגובה הקודמת שלי נמחקה ... )

LucidGuess

New member
אתה קורה לזה שיטה חדשה?? ../images/Emo13.gif

איזו מן "שיטה" זאת תגיד? מה אתה רוצה שנדמיין אנשים עם מיספריים שניפתחות וניסגרות מהר מהר??
ואז נצא מגופנו? כמה ניפלאה היא שיטתך!
( אולי תירשום עליה פטנט ) אבל באמת יפה שהצלחת. LucidGuess

wee man

New member
הצלחתי!!!

פשוט שכבתי ודמיינתי איש עם מספריים ביד!! סתם. אז דבר ראשון מזל טוב! לא בדיוק הבנתי באמת מה השיטה אבל אולי תפרט קצת יותר... אני אשמח!! wee man

LucidGuess

New member
הוא לא הצליח ... ( סתם עבד עליכם )

אז ככה, קודם כל יש לו זכויות יוצרים על השיטה אז צריך קודם אישור ממנו אם אתה רוצה להשתמש בה. הפטנט הולך ככה - אתה צריך לדמיין אישה שעומדת עם מספרים ביד, ולדמיין שהיא פותחת וסוגרת את המספריים במהירות ( בערך 3-5 פתיחות/סגירות בשניה ) ואז אתה יוצא מהגוף. פשוט לא??
LucidGuess

Chav

New member
מה באמת? ואני חשבתי

שאם הוא אמר סתם אז הוא התכוון שהוא רציני.. יש לי כל כך הרבה חומר להשלים..

shabaz

New member
איזה בבונים...

הייתי רציני לחלוטין... אני יודע שהשיטה הזאת נשמעת מטומטמת להפליא... אבל עובדה שהיא עבדה... ולא הייתי צריך ללכת לישון קודם כמו שאני בד"כ עושה כדי לצאת מהגוף... שבז

Chav

New member
זה לא שיטה

ואתה לא בדיוק המצאת אותה.. הרעיון הוא פשוט לדמיין דברים לך עבד לדמיין אישה עם מספריים (??) למישהו אחר עבד לדמיין מנגינה (לא להקשיב, רק לדמיין) למישהו אחר לדמיין שהוא שוכב על מזרון ים או משהו.. או להסתחרר במקום. אני בספק אם באמת זה יעזור למישהו לדמיין אישה עם מספריים.. זה דבר אישי.

LucidGuess

New member
רגע אחד!!

אתה אומר שגם אם אני אדמיין אישה ( ערומה כמובן ) בלי מספריים, זה גם יעבוד לי??
LucidGuess

shabaz

New member
צ´אב צודק....

כל אחד והשיטה שלו, אצלי עבד אישה עם מספריים... אולי לאחרים יעבוד אישה ערומה עם מסור חשמלי... לכו תדעו

Chav

New member
אמא´לה

אישה ערומה עם מסור חשמלי? אתה יודע מה עלול לקרות אם היא תזיז אותו לכיוון הלא נכון.. הלך מר.משה והתאומים.

למעלה