שיטה חדשה בישראל

  • פותח הנושא crane
  • פורסם בתאריך

crane

New member
שיטה חדשה בישראל

חדש בישראל!!!!!!! אומנות הלחימה הסופר היפר אולטימטבית "רמבו קרמבוג´יטסו"- אומנות הלחימה היחידה שמשלבת את כל שיטות הקרב האולטימטיביות שמשלבות את כל אומנויות הלחימה: השרדות, לחימה משולבת, קומבט ג´ו-ג´יטסו, vale todu bodu ("בלי חוקים ובלי מצוות" בפורטוגזית,למי שלא יודע)!!!!!!!! כוללת טכניקות עמידה, קרקע, הגנה עצמית, התמודדות עם נשק קר/חם/פושר וגז כבשים!!!!!!!!!!!!!!! הנה התרשמותם מהשיטה של האחים המפורסמים לבית גרייסי- היקסון, ריקסון, דיקסון ובליקסון:"אה....". כאות להערכתם קיבל מייסד השיטה פיתה חצי אכולה מידי שמנזו גרייסי הידוע!!!!!!!!!!!!!!!! ?????????????????????????????????????
 

machado

New member
התחיל מצחיק,הסתיים

עצוב. תגיד לי מה הענין הזה עם הגרייסים ואיך זה בדיוק קשור לבדיחה שלך.
 

one strike

New member
פיענוח

אל תקבל דברים הבאים אישית, תוכן הודעתך הוא אופייני מאוד. 1. צעקה ("!!!???") = סימן מצוקה, באם המקור הוא כעס או תסקול. 2. אכזבה במוגבלות השיטה/ות שלמדנו ושאיפה עזה למצוא שלמות. 3. "רמבו קרמבוג´יטסו". רמבו - גיבור מערבי 100% תעמולה, קרמבו - חרא (טעם אישי) באטיפה יפה וג´יטסו - (סגידה ליפני/סיני, כאילו אין יותר טוב, גם מרמבו). 4. דברים שנכתבו מראים את מידת שטיפת מוחינו. התחלתה בסוף מאה 19 כאשר נתגלה פוטנציאל ענק שב"אומנות לחימה מזרחיות" ונמכר לקהל רחב בתור התעמלות להגנה עצמית, קשיחה פחות או יותר באטיפת "לחימה". זה טוב לבריאות לרוב. 5. הסודות יש ונשמרים. אפשר לאסוף כמה פירורים. 6. מטרת לחימה - להרוג, דרך המלחמה - רמיה ותחבולות. מתאים לזמננו?
 

j i m m y

New member
יופי תמשיכו לשעשע את עצמכם

זה בכלל לא מצחיק - כמה פעמים אפשר לחזור על בדיחה ולצפות שהיא תשעשע אנשים ?
 

muay thai

New member
אבל זה נכון לישראל ולארהב "השיטה הח

החדשה" הקטלנית מכולן. במדינות שאומנויות הלחימה מפותחות בצורה בריאה כמו יפן וצרפת זה לא יעבוד!
 

WhiteBear

New member
למה הקטילה על ישראל??

הבנתי שהרמה בארץ לא מביישת.
 

muay thai

New member
אני לא קוטל אלא מצביע על תופעה

אמריקאית שתפסה בארץ של חיפושי מיתוסים, על " בואנה יש אחד מזה כלי" שאין את הגישה הזו בצרפת למשל ביפן ובתאילנד גם. את הגישה הזו ניתן ממש לראות במגזינים האמריקאים כמו BLACK BELT למשל ,לעומת ה CRX היפני והKARATEBUSHIDO הצרפתי. מה לעשות שהבאמת תותחים בארץ למדו עשרות שנים בחו"ל והם לא מתפחים את תדמית הסופרמן סביב עצמם ומה שהם עושים . אתן 3 דוגמאות שונות שפשוט יצא לי לפגוש אישית וגם לברר בחו"ל עליהם: דורון נבון, רונן כץ ואבנר שלום. לעומת " ממציא שיטה חדשה מדהימה " רוצח מלידה, כלי כלי וכו. אני חושב שהבעיה היא לא ב"מיתוסים" אלא ברצון האנשים להאמין בהם ללא שום בדיקה ברמת המקצועיות .
 

WhiteBear

New member
ועם הדוגמאות שהבאת...

אני הבנתי אותך שקטלת את הרמה בארץ, ולא הבנתי שאתה מבקר את התרבות שמסביב. לא יודע, משגרירנו השונים בחול שומעים שגם שם לא יותר טוב. אבל הבאת דוגמאות טובות לאנשי איכות, ואני יכול להביא עוד שמות.
 
למעלה