שיטה חדשה או אולי לא?
הנה שיטה שנתתי לכמה אנשים מהפורום
ואני לא יודע אם היא עובדת אז תנסו אותה ותגיבו... (השיטה הזאת טובה בעיקר לחדשים ולכאלה שאין להם הרבה חלומות צלולים) ___________________________ אתה צריך לקחת קלטת להגיד את זה(תקליט את זה על הקלטת): כחצי שעה אתה צריך להגיד שאתה הופך להיות מאוד ישנוני ושהעניים שלך הופכות להיות מאוד כבדות ושאתה מאוד עייף ולחזור על זה ואחרי חצי שעה אתה צריך להגיד שאתה עכשיו תישן עמוק ולחזור על זה פעם פעמיים -בשלב הזה את צריך להיות במין טראנס היפנוטי עכשיו את צריך להגיד שאתה תזכור את כל החלומות שלך ולחזור על זה הרבה פעמים(15 פעמים) אחרי שאתה אומר את זה אתה צריך להגיד שכל פעם שתחלום את תבין שאתה חולם וגם על זה לחזור בערך 15 פעמים עכשיו אתה צריך להגיד שאתה תספור מ3 לאחד ובאחד אתה תתעורר ולספור 3- ולהגיד "אתה מרגיש ערני יותר ויותר 2- כנ"ל 1- אתה תתעורר עכשיו ותרגיש מאוד רגוע *מתי שאתה אומר את זה תגיד אתה למשל בקטע האחרון תגיד "אני יספור משלוש לאחד ומתי שאני יגיע לאחד אתה תתעורר" בקיצור את מבין איך להשתמש בזה: כל יום מתי שאתה רוצה אבל לא כדאי מתי שאתה עייף תחשיך את החדר תדליק נר (אפשר להסתכל גם על משהו אחר למשל איזה נקודה אבל על נר זה הכי מרגיע והכי קל) תסתכל על הנר ואז תשמיע את הקלטת (כדאי עם אוזניות) בקיצור זה כל השיטה... נ.ב: השיטה כתובה בלשון זכר אבל מיועדת לשני המינים
הנה שיטה שנתתי לכמה אנשים מהפורום