שיטה חדשה או אולי לא?

אמיתי2000

New member
שיטה חדשה או אולי לא?

הנה שיטה שנתתי לכמה אנשים מהפורום
ואני לא יודע אם היא עובדת אז תנסו אותה ותגיבו... (השיטה הזאת טובה בעיקר לחדשים ולכאלה שאין להם הרבה חלומות צלולים) ___________________________ אתה צריך לקחת קלטת להגיד את זה(תקליט את זה על הקלטת): כחצי שעה אתה צריך להגיד שאתה הופך להיות מאוד ישנוני ושהעניים שלך הופכות להיות מאוד כבדות ושאתה מאוד עייף ולחזור על זה ואחרי חצי שעה אתה צריך להגיד שאתה עכשיו תישן עמוק ולחזור על זה פעם פעמיים -בשלב הזה את צריך להיות במין טראנס היפנוטי עכשיו את צריך להגיד שאתה תזכור את כל החלומות שלך ולחזור על זה הרבה פעמים(15 פעמים) אחרי שאתה אומר את זה אתה צריך להגיד שכל פעם שתחלום את תבין שאתה חולם וגם על זה לחזור בערך 15 פעמים עכשיו אתה צריך להגיד שאתה תספור מ3 לאחד ובאחד אתה תתעורר ולספור 3- ולהגיד "אתה מרגיש ערני יותר ויותר 2- כנ"ל 1- אתה תתעורר עכשיו ותרגיש מאוד רגוע *מתי שאתה אומר את זה תגיד אתה למשל בקטע האחרון תגיד "אני יספור משלוש לאחד ומתי שאני יגיע לאחד אתה תתעורר" בקיצור את מבין איך להשתמש בזה: כל יום מתי שאתה רוצה אבל לא כדאי מתי שאתה עייף תחשיך את החדר תדליק נר (אפשר להסתכל גם על משהו אחר למשל איזה נקודה אבל על נר זה הכי מרגיע והכי קל) תסתכל על הנר ואז תשמיע את הקלטת (כדאי עם אוזניות) בקיצור זה כל השיטה... נ.ב: השיטה כתובה בלשון זכר אבל מיועדת לשני המינים

Cheetah

New member
היפנוזה עצמית...

תוסיף גם בהקלטת, דברים על ירידה במדרגות... שקיעה, חוף... לעשות את הכל על כורסא בשילוב אצבעות, בהתחלה לבדוק את התחושות של האצבעות, להרפות כל שריר, להרגע..... ולנשום עמוק.... טוב מה שאני מנסה להגיד... ולא עושה את זה בהצלחה. שזה נושא קצת יותר מסובך ממה שאמרת... וכן היפנזה עצמית שנעשית בצורה מיומנת ומכוונת היטב לחלומות צלולים, יכולה ללא ספק ליהיות מאוד יעילה. אבל העניין יותר מסובך ממה שאמרת, אנשים מוזמנים ללמוד על היפנוזה עצמית, ישנם דרכים יותר יעילות, ויותר מורחבות. ומצד שני, לא ממש צריך את זה, מספיק MILD(שזה מעין היפנוזה עצמית) פשוט אז למה להגזים.

אמיתי2000

New member
הבנתי את מה שכתבת אבל....

למרות שכל היפנוזה היא בעצם היפנוזה עצמית הרעיון שלי זה כמו שאחד אחר יהפנט אותך מה שיכול היות לחלק יותר קל ויכול להיות יעבוד גם יותר טוב

Nightwish-boy

New member
סורי, אבל גם על זה סילבה חשב

זה מתחיל להיות מעצבן... בספר "שיטת סילבה לשליטה שכלית" יש כמעט את כל ה"שיטות" המתוארות כאן השיטה הבסיסית של סילבה למדיטציה היא לשכב במיטה כשאתה קם, כשאתה עוד במצב אלפא, ולספור לעצמך לאחור כל שתי שניות. מתחילים מ100 עד 1 ולאט לאט אפשר לרדת במספרים. לקראת הסוף צריך לומר לעצמך שעכשיו אתה תקום, תרגיש טוב והכל אצלך יהיה טוב (או כל דבר אחר...). זה אחד הבסיסים לשיטת סילבה. שוב, "שיטת סילבה לשליטה שכלית" מאת חוזה סילבה ופיליפ מייל, ספר חובה. שלך דור

UpTown~Girl

New member
אני לא רואה סיבה למה שזה לא יעבוד..

אמיתי אמרת שיש כזה דבר באנגלית, לא?

yariv~2

New member
אמיתי.. אם אתה באמת רוצה להקפיץ אתה

צריך לכתוב משהו בתוך ההודעה.. (אל תגיד לגיא שגיליתי לך..
) *הנה עשיתי לך שירות הקפצה חינם..*

אסתי*

New member
אולי מישהו יגלה לי

סוף סוף מה זאת ההקפצה הזאת שאני רואה בכל פורום ופורום וסליחה על הבורות..אני די חדשה בכל עניין הפורומים

שריר

New member
על השיטה-ועל ההקפצה

השיטה נשמעת טובה חוץ משתי דברים לזכור את כל החלומות בלילה לא יודע אם אפשר דבר שני לא יודע עם כדאי יש משהו כמו מיליוני חלומות איך שהבנתי כל חלום יהיה צלול מוגזם דיברנו על זה שהמוח צריך לנוח וחלום צלול מונע את זה ממנו אז כל חלום שיהיה צלול לא שנמע טוב תחשבו על מה שאתם עומדים לעשות לפני שאתם עושים ומי שלא מבין שלא יקשיב לשיטות שמישהו אחר עושה כי הוא סתם יעשה לעצמו שטויות. הקםצה- את כותבת הודעה עם תוכן לשירשור ואז זה מעלה את כל השירשור למעלה כדי שייענו

פשוט פעם אחת אמרתי לכולם

שיקפצו לי, ואז כולם השתגעו, ולפעמים הם עושים הקפצה, לזכר אמרתי: "קפצו לי יא בני@#$^@ @#$%^@ @$%^@ Q#$%^!#$% ו-@#$^! #$%!#$" סתאאאאאאם.

Cheetah

New member
אני לא מסכים איתך

בקשר לזה שחלום צלול מונע מהמוח לנוח, יש חלום צלול ויש חלום צלול, אם אתה יודע מה אתה עושה, ומתקרב לרמה של הרבה חלומות צלולים, אתה כבר תתדע לסדר את הבעיות של מנוחה

שריר

New member
אוקי

אבל ברגע ש אתה אומר לעצמך שכל חלום שתחלום תשלוט בו אני בטוח שזה לא יתרום למנוחה שכל חלום תעוף ותעשה מה שבא לך תתעורר בבוקר לדעתי סחוט אבל לא יודע דעתי בלבד

Cheetah

New member
במקרה שלא הייתי ברור קודם

ניסיתי להגיד שהרעיון עצמו של צלילות לאו דווקא גורם ישירות לביזבוז אנרגיה, זה יכול להוביל לשליטה מורחבת מדיי בחלום מה שכן יגרום אולי לבזבוז, אבל זה לא חייב להגיע למצב כזה. הרעיון עצמו של ליהיות מודע לעצמך בחלום נטו, זה לא מה שגורם לשינה בעייתית. אם תנסה בכח לעוף כל הלילה זה כבר משהו אחר, וגם לדעתי זה יגרום לך להרגיש עייף בבוקר אבל אם רק תיהיה מודע לעצמך ותפעל בצורה נכונה(שגם אני לא בטוח בדיוק מה זה אומרף זה קצת קשה להסביר), זה לא חייב ליהיות מזיק, אפילו להיפך בכל מקרה זה לא עקרוני בשלב התחלתי

למעלה