רונן
באמת שאין לי שום דבר אישי נגדך, אני אפילו לא מכירה אותך, אבל יש לי תחושה, ותתקן אותי אם אני טועה, שכל מי שמנסה להגיד משהו שונה מהתפישה שלך, אתה ישר שולל אותו. זכותך לא להסכים. סתם דוגמה, איך אתה יכול להבטיח לה שמעט מאוד אוטיסטים כמו חלק מהאנשים כאן, האם אתה מכיר את כל האוטיסטים, בשביל להגיד דבר כזה, היית צריך לעשות סטטיסטיקה רצינית ביותר.
אני כותבת לך ממקום של רצון להתחיל לנהל דיון ענייני ולא לשלול בשביל לשלול, אין כאן שני מחנות ואין כאן מלחמה, למרות שלפעמים אני חשה שאני בשדה קרב. אני באמת חושבת שיש דברים שניתן ללמוד ממך, אבל חבל שכל הרב שיח הזה מתנהל בצורת מלחמה ואז כל העסק מתפספס, יתכן שיש לך דברים חשובים לאמר, אבל מרוב שאנחנו עסוקים בהתנצחויות ובמלחמות מי יגיד את המילה האחרונה, אנחנו מפספסים את הדברים החשובים, בדיון הקודם, גם אני נגררתי ונסחפתי לדבר הזה, ובימיוחד כאשר מאן דהו פקפק בקיומה של בתי, האם זה ענייני להגיב בצורה כזו, לא. אני באופן אישי הבטחתי לעצמי לא להגיע יותר לדרגות כאלו, אני יגיד את מה שיש לי להגיד אבל אם אני אראה שהצד השני מנסה לגרור אותי למקומות הלא נכונים, כמו שקרה בדיון הקודם, אני יסוג, לא בגלל שאין לי מה להגיד אלא בגלל שבמלחמה אתה מפספס את העיקר, מה יש לי להגיד לאדם שגם אם אני אגיד בוקר טוב יגיד לי לא נכון זה לילה. אני מקווה שאתה מבין את כוונתי, באמת בואו כולנו כאן נגיב בטעם, לא צריך את המילים הפוגעות כמו אתה מדבר שטויות, או את לא מבינה כלום ועוד כאלה וכהנה. גם לא תמיד חייבים להסכים אחד עם השני, אבל לפחות נחשפנו לעוד דעות.
רונן תחשוב על זה, כי חבל אני חושבת שיש לך מה להציע, לאנשים כאן. אני באופן אישי יודעת שאין בכוונתי להגיב למספר אנשים כאן יותר על כלום, כי אני יודעת שלנצח זה יישאר התנצחות ואין לי כח למלחמות וירטואליות.
מקווה שהבהרתי את עצמי.