שיח אופנועים

alon313

New member
שיח אופנועים

שמי שירה ואני מנהלת את פעילות הניו מדיה של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים. במסגרת מאמצינו לקידום בטיחות קהל זה ולהגברת המודעות לסכנות הנהגים, יצרנו פעילות תוכן בעמוד הפייסבוק שלנו שמטרתה לייצר "שיח אופנוענים" ולהניע רוכבי דו – גלגלי להעביר את המסר שלהם ואיך שהם רואים את הכבישים מנקודת המבט שלהם – לכלל ציבור הנהגים. מאחר ואנו יודעים כי קוראי הפורום הם רוכבי דו גלגלי פעילים, נשמח אם תזמינו אותם להעביר את המסר שלהם. להלן לינק לפעילות: http://www.facebook.com/Hoshvim.haaim?sk=app_314578171907870

gray

New member
זה לא אלה שמשכנעים את כולם שהגטסו ימנע תאונות

? איזה שיח יכול להיות איתם? כתיבה תמה של "סע לאט יהיה בסדר"? שנים אותה מנטרה-שנים הם לא מצליחים להוריד את כמות הנפגעים, שנים הם ממשיכים עם אותם פתרונות שלא עובדים, משמשים עלה תאנה למערכת גביה שאין לה שום עניין במניעת תאונות. שיח? הרי כל מי שיכתוב את האמת על הקיר שלהם יחסם וימחק בשניה, איזה שיח בדיוק???

menyroth1

New member
שלום שירה משהו בתגובה ברשותך ?

נכנסתי עמוד הפייסבוק שלכם . קראתי בעיון רב כמה פוסטים שכתבו שם . אין שם דיון אמיתי . אין שם חוץ מסיסמאות שאני חושד שאלו הם אנשים שלכם כותבים מאומה . אם אתם שם ברשות הלאומית למניעת ת"ד רוצים דיון אמיתי זה לא בפייסבוק אלא תיכנסו באומץ לכאן עם כמה אנשים שישבו מול המחשב ויכנסו לדיונים כאן , פיקו מסקנות ולקחים , ישתתפו בדיונים , יבינו איפה טעיתם עד היום , איפה לא הרגישו אותכם למרות שחובה הייתה ליהיות באותם מקומות טביעת רגל שלכם . לי אישית אין מה לחפש במקום שבו אין דיון אמיתי אלא רק סיסמאות (ואגב דיון אמיתי שאין מאחריו מלבד דיון ואין תוצאות לאחר מכן הוא גם כן סוג של סיסמא ) .

עומר TT

New member
אל תטרח מני

כבר הופיע פה מישהו מטעמם עם לינק לפני חודש, קיבל תגובות ולא חזר לקרוא או להגיב. עכשיו, חודש אחרי, הם כנראה לא רואים שם יותר מדי תנועה, אז שלחו מישהו לדחוף את הלינק שוב. אל תטעה לחשוב שאותו מישהו יחזור לקרוא מה שאנחנו כותבים כאן בתגובה.

gray

New member
וברור שעוד כמה זמן מחמם הכסא

יעביר הודעה למי שצריך שרוכבים כלל לא מתעניינים בבטיחות בדרכים. יצא לי כמה פעמים לדבר עם סוג האנשים האלה, ממלאים פונקציה מטעם המדינה בנושא שאין להם יותר מידי הבנה בו, אבל מתוקף סמכותם אף אחד לא רוצא להיות זה שמראה להם כמה הם לא יודעים ולכן הם בסרט שהשמש זורחת להם מהתחת, וכולנו משלמים על זה. הם לא נמדדים בשום פרמטר, ועד שמבקר המדינה או משהו כזה לא יעשה איזה עבודה רצינית בנושא, שתסתיים כמובן ב:"זה הזוי, אין שום קשר בין המציאות למה שנכתב" וכמובן:לא יתפטרו בגלל הדו"ח: "לא מקובל".

menyroth1

New member
רק אמרתי

אתה יודע שאני לא תמים , ואני מכיר את המערכת מבפנים . אבל מחר כאשר נציגי הרוכבים יישבו על נושא שקרוב לליבינו עם מישהו מהם יטיחו בפניו , הינה החבר'ה שלכם לא משתפים פעולה . אז כדי שיהיה לנו תחמושת גם עניתי .

מיצו

New member
מעניין את התחת שלה...

היא, אם בכלל זו היא, עובדת בקבלנות. יש לה 3000 פורומים רק בתפוז, היא צריכה לדחוף הודעה בכל אחד מהם, אתה עוד חושב שהיא תטרח לחזור לפה כדי לקרוא תגובות?

עומר TT

New member
היא כבר הגיעה לפג"ז

רק ששם היא לא טרחה להזדהות בשם ובתפקיד אלא שלחה הודעה בצורת התבטאות של חבר קהילה שמצא משהו מעניין...

menyroth1

New member
אם אינני טועה

אמנם לא פעם אחרונה , אבל באחת הפעמים חזרו אלינו וניסו לדבר על ליבינו שוב והיא אפילו הביאה תגבורת את המנהל שלה . ברור לי שסיכויי רווח והצלחה מול סיכון לא שואפים לרווח גדול מידי , שלח לחמך על פני המים מקסימום חאכלו הברווזים .

לכל פעילות דמגוגית עלובה

שרואה במצלמות שמוצבות במקומות ישרים כסרגל רק כדי למצוץ מאזרחים כסף דבר שיגרום לפחות תאונות.. במקום שמואל אבוהב הייתי מכניס ת'ראש שלי לתחת שלי כדי לכסות על הבושה והביזיון.. העמותה שלכם שקולה בעיני לפיקציה זולה,ולדבר ארור שחובה למגרו ולהקימו מחדש עם ערכים שהוכחו מחקרית ומגובים בעובדות,ולא בסיסמאות נבובות ומבט "עצוב" בעיניים כתירוץ לשקר נאלח.. הייתי ברור מספיק גברת דוברת???

רק שקצת התבלבלת

הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים היא לא 'אור ירוק' לא עמותה, אלא גוף, רשות לאומית שמתפקד בהתאם לחוק (סטטוטורי) בלי לאבוהב. והעמותה שלו. זה לא צריך למנוע ממך לקלל אותם ולהטיח בפניהם חרפות וגידופים - זה אולי אפילו מגיע להם, רק שכדאי שתדע מי מולך. כן? חוץ מזה שהיא גברת טעית פחות או יותר בכל.

יכול להיות שכיוונתי את האש לחייל הלא נכון

אבל גם הרשות לא עושה הרבה בשינוי הקו מחשבה הפרמטיבי שמהירות = אסון כשעבירות משמעותיות יותר מקבלות דגש זניח הן בתחום החינוך להימנעות מהם והן בתחום האכיפה. קשה לי לראות במדינה כגוף שדואג לאזרח,כשכל דבר שמקודם במהירות זה רק דברים שלמדינה יש רווח כלכלי ממנו.מצד שני אולי זה רק אני ואנחנו חיים בגן של שושנים

iec

New member
היי שירה,קבלי שיח אופנועים..תיזהרי זה ממכר

השתמשי בתבונה

למעלה