שיח אברהם

ו א ג ו ס

New member
שיח אברהם

נתקלתי לאחרונה במעט מדיע על הצמח שיח אברהם לטיפול ב(חשד ל)בעיות הורמונליות. הפסקתי גלולות לפני 10 חודשים (לאחר כ-10 שנים)במטרה להכנס להריון, והוסת בוששה כחודשיים להגיע. בדיקות הורמונליות ראשוניות יצאו תקינות ולאחר מכן הוסת החלה להופיע כל 28-40 יום. לאחרונה התחלתי לזהות ביוץ בצורה סדירה. החלטתי לתת ל"טבע לעשות את שלו" עוד חודש-חודשיים בטרם אפנה לייעוץ פוריות (בתקווה שלא נזדקק) אני סובלת מפצעים על הפנים מאז שהפסקתי הגלולות. שמעתי שצמח שיח אברהם עזר להיפטר מאותם פצעים על רקע הורמונלי האם כדאי להתחיל לקחת? האם ההורמונים הצמחיים שבו לא יכולים לשבש לי את המחזור או להשפיע בדרך כלשהי על הכניסה (המיוחלת!!) להיריון -או אולי זה יכול דווקא לעזור??

harduf9

New member
שיח אברהם

נועד בעיקר לטיפול בתסמונת קדם ווסתית. בכל מקרה, אל תקחי שום צמח ללא הנחייה ממטפל מומחה בתחום שבדק ואבחן אותך. החששות שלך מתופעות לוואי מוצדקים. לגבי הטיפול בפצעים ושיפור הפריון. תוכלי לגשת לטיפולים רפלקסולוגיים, דיקור, שיאצו, נתורופתיה ועוד. ואם יש לך סבלנות נוספת ייתכן שאם תחכי עוד מעט ותסתפקי בשטיפת פנים, חיטוי ואכילת מזון בריא התופעה תעלם. יתכן שזו ראקציה ל הגוף או דרך לניקוי הרעלים (גלולות) שהכנסת לגוף כבר 10 שנים. בריאות שלמה גיא הרדוף

ו א ג ו ס

New member
תוכל לכוון אותי למידע בנושא?

גיא, תודה על תשובתך. מכיוון שיש לי גישה מהירה למטפל ברפואה סינית (אבא שלי מטפל בבית ברחובות...אם מישהו צריך פרטים..) תוכל להפנות אותי למידע מקצועי (אולי באינטרנט) לגבי נקודות לדיקור שיכולים לעזור לעניין האיזון ההורמונלי (והעלמות הפצעים כתופעת לוואי מבורכת..)

harduf9

New member
אינני דוקר

אבל אביך וודאי ידע. אודה לך אם תשלחי לי את שמו במסר. גם אני מרחובות. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה