שיחת צבר - עינב!

tal901

New member
במה הוא צודק??

בזה שהיא נתנה לו עצות מועילות על איך לשפר את עצמו ואת מישחקו? בזה שהיא מנסה להוציא אותו מהסרט שהוא חי בו? כל מה שאכפת לצבר זה איך הוא יוצא מול המצלמות, והאמת? לא משהו בכלל.. אפילו אח שלו [לא אוהד בובליל מן הסתם] ניסה להעביר לו מסר בטלפון בסוויטה שיעזוב את המסרגות מייד ולא צריך כובע
לפי דעתי זה היה מכוון גם לסורגת.
 

Ootch

New member
את באמת קוראת לזה עצות מועילות?

היא עושה את זה לטובת עצמה בלבד. עינב לא הפסיקה לרדת על צבר ושפרה מהרגע שהחדשים נכנסו (תראי את השיחה של עינב, ונסה, שחר ויוני יומיים לפני שהיא עזבה).
 

tal901

New member
אני בן.

וכבר קראתי מספיק הודעות שלך כדי לדעת לא לדבר עם קיר ששיפרה יום אחד תיסרוג לו סוודר.
 

אובאמה1

New member
צבר יצא טוב מהשיחה

הסביר לראשונה באופן ברור את פשר ההתבדלות (צודק או לא, זה לא משנה), דילג בקלילות מעל כל המלכודות הרגילות שעינב ניסתה לטמון לו ולא וויתר גם על איזכור השד העדתי בקונטקסט המתאים. השיחה לא תשפיע על השרופים מ-2 המחנות, אך בהחלט יכולה לנטוע ספק בלב המתנדנדים.
 

danab12

New member
צודקת.. ותצביעו לצבר 2 למס 2020

כי אם לא שחר ישאר ואני יודעת שמלא יצביעו לו שונאי צבר ושיפרה ואוהבי יוסי.. יש מצב שההפקה תתערב ותשאיר אותו? כי היה משו עם ונסה שבוע שעבר שהלכה לא?
 
כפי שאמרתי צבר יותר מדי טוב וכנה לתוכנית הזאת

וכמוהו גם שפרה. שני האנשים הכנים היחידים בבית האח הגדול. אבל אוהדי בובליל לא אוהבים את זה, אוהדי בובליל אוהבים שקרנים וצבועים ולא אנשים ישרים וכנים שבאים ואומרים לך את האמת בפרצוף ולא מסתירים אותה ממך מאחורי הגב. כל הזמן באו וסיפרו לנו כמה עינב אמיתית, איזה אמיתית ואיזה נעליים... אם לזה הם קוראים אמיתית, אז כנראה שבחיים שלהם הם לא דיברו אמת.
 
בוודאי שאני עייפה - אבל לא מהסיבות שלך ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני קמה בשעה מוקדמת לילדים, מכינה אוכל, מארגנת אותם לגן, מכינה עבודות ללימודים, מטפחת באהבה את בעלי - בקיצור, אשה בת 28 עסוקה. בין לבין, לפעמים יותר, לפעמים פחות, ודי הרבה כשהילדים הלכו לישון - אני נמצאת בפורום. אתה כל היום וכל הלילה פה - רואים את זה לפי: אתה עונה לכל הודעה, רואים את השעה שבה כתבת, וביומיים האחרונים לא ישנת כי אתה כאן. כל ההודעות שלך רוויות קללות, נאצות, ביטויים גסי רוח ועוד. כמה שחברי הפורום מעירים לך - אתה ממשיך. בגללך אי אפשר לקרוא הודעות כי אתה נתקע בתוך השרשור.
 
"קללות, נאצות, ביטויים גסי רוח ועוד"?

בואי תראי לי אפילו הודעה אחת כזאת שלי? אם כבר נהפוכו, אני לא רק שהכי לא מתלהם ולא יורד לרמה שלכם אוהדי בובליל, וזאת למרות שהייתי פעם אוהד בובליל וגם אז לא ירדתי לרמה שלכם, אני גם יוצא חוצץ נגד הרמה הזאת ובכל הזדמנות מנסה להעלות את רמת הפורום ולהפסיק את ההסתה הפרועה שהולכת כאן.
 

הודיה 6 1

New member
אני אוהבת את הבובלילים

ואני גם יכולה לספור לך על יד אחת כמה פעמים שיקרתי. אז מה זה אומר? /tapuzforum/images/emo3.gif
 
צודק, צודק, צודק.

שמעתי את כל השיחה ואכן צבר ניהל שיחה כלבבי. כל אלה אשר טוענים כי עינב רוצה בטובתו יוכלו נא להסביר כצד עינב התיישבה חצי דקה לאחר השיחה עם צבר ליד איתי, והעבירה לו את תוכן השיחה באופן מסולף ביותר. וזו שטוענת שהיא אומרת רק אמת. חבל שהשנאה מעוורת את עיני האנשים שתומכים בה.
 
צבר קנה את עולמו בשיחה הזאת, וזה ערער את עינב

לגמרי, ובדיוק בגלל זה היא הלכה ושיקרה אחר כך וסילפה את מה שהוא אמר, "הבית הזה שלי יותר משל ההפקה, ובדיוק כמו של כל מתמודד אחר", והיא הפכה את זה ל"הבית הזה הוא שלי". היא שקרנית, וזה עצוב מאוד, כי צבר כיבד אותה והסביר במשך שעתיים את כל המשחק על רגל אחת. את נושא העדתיות שנטחן פה שבועיים, הוא סיכם בשלושה משפטים. וכל מילה שהוא אמר היתה אמת, שכולנו ישראלים ודי לניגונים האלו (ובתור חצי מזרחית חצי אשכנזיה אני לא יכולה להסכים יותר, והוא השתמש בדיוק במילים שאני משתמשת בהקשר לנושא), הוא לא אוהב את יוסי בגלל שהוא עוקץ כל הזמן, והוא צודק במיליון אחוז. אני באמת מקווה שהמתנדנדים יפתחו עכשיו את העיניים לגבי צבר, למרות שדוגרי, כמה אנשים כבר ראו בחמש בבוקר
היו חלקים בשיחה שמרוב הלם עינב נשארה עם הפה פתוח, היא גילתה שחוץ מלהגיד לאשר להוריד את הכיפה- אין לה שום דבר רע להגיד על צבר. יצאה קטנטנה. גם השיחה עם אינה היתה טובה, היא באמת שואלת שאלות חודרניות למדי, יש כאלה שזורמים עם זה ויש כאלה שלא. צבר יצא
אין משהו אחר להגיד.
 
למעלה