שיחת סקס טיפוסית

שיחת סקס טיפוסית

בנינו, בעצם זה סוג של פנטזיה שאנחנו עובדים עליה.....

הוא - תתארי לך שאנחנו יושבים בבית קפה ואת מחליטה להכניס את ידך לתוך מכנסיי ולגעת בזין....

אני - תאר לך שאנחנו יושבים אחד ליד השני, ואני עם חצאית.......

הוא - מממ... יד אחת שלי מלטפת את ירכך, מחליקה מתחת לחצאית, נוגע בתחתונייך הרטובים מרוב תשוקה, מזיז אותם טיפה הצידה, אצבע אחת נוגעת בכוס ומחליקה פנימה..... ממשיך לגרות לך את הכוס, את מתאפקת לא לצעוק, מתנועעת מצד לצד.....

אני - מעבירה רגל על רגל, כולאת את ידך בתוכי, יד אחת שלי מתחת לשולחן, על הרגל שלך, לאט לאט סוגרת עליה...

הוא - אני קם והולך לשירותים, שולח לך sms, תכנסי לתא של הנכים, את מגיעה נכנסת לתא, אני מסובב אותך ותצמיד אותך עם הפנים לקיר, ידיים למעלה, מפסק לך את הרגליים, נצמד אלייך מאחור, מרגישה את הזין בין ישבנייך....

אני - אתה מאחורי, צמוד צמוד, הדופק שלי כבר בנסיקה, מתקשה לנשום מהריגוש, השפתיים שלך על הצוואר שלי, הנשימות שלנו כבדות, מרגישה את חום גופך על גופי, אתה מתחכך בישבני, אומר לי להתכופף מעט, מושך את ישבני קרוב יותר אליך.....

הוא - מרים לך את החצאית, מזיז את תחתונייך, מוריד במהירות את מכנסיי והבוקסר שמתחת, מצמיד את הזין לכוס ומשפשף אותו לאורך הכוס וחור התחת, את משתגעת ומבקשת שאכנס אלייך, אני ממשיך לגרות אותך עוד, לופת את שדייך , ואז......בום ! נכנס אלייך בעצמה, את משחררת זעקה ואני חוסם את פיך, כדי שאנשים מבחוץ לא יישמעו, נכנס אלייך עד הקצה, בקצב מתגבר והולך......

אני - אתה מוריד לאט את היד ובמקומו מצמיד את שפתייך לנשיקה עמוקה ואינטנסיבית, אני מתאפקת לא לצעוק, מרגישה אותך בתוכי נכנס ויוצא בקצב גובר, מרגישה את התאווה בוערת בי, מתפשטת בכל הגוף, מרגישה אותך, יד אחת שלך על המותן שלי השנייה על השדיים שלי, הנשימות שלך הולכות וגוברות, אתה אומר לי שזה קרוב, זה מגיע, גם אצלי גל החום הופך לזרם חשמל שזורם בכל הגוף, שנינו גונחים ונאנחים בשקט, אנחנו נצמדים עוד, עד שכבר בלתי אפשרי, וגומרים יחד כגוף אחד.

הוא - מסובב אותך עם הגב לקיר, יורד על ברכיי ומלקק את הנוזלים החמים שנאגרו בתוך הכוס . לוקח מעט על לשוני ומנשק אותך כך שהנוזלים יתערבבו לנו בתוך הפה.

אני - החיבור האולטימטיבי, הלשונות שלנו כמו רוקדות יחד, הטעמים של שנינו מתערבבים, תחושת סיפוק בלתי אפשרית כמעט.

הוא - מת עלייך !!!

אני - גם אני מותק,

הוא -

למעלה