שיחת לילה

maof

New member
סליחה עפרלה......

את חכמה פי מיליארד. כשמדובר מול בנזוגך הקודם, את יודעת את מכירה מה יהיה "הצעד הבא". את יודעת איך הוא יגיב בסיטואציה כזאת או אחרת. אבל כשמדובר באדם אחר........ראבקקקקקקקקקק צאי מזה 18 שנה עם אדם מסוים ולא תדעי ב...100% איך הוא מגיב במצבים כאלה או אחרים. רק שאת מגיעה לנקודה מסוימת יש לך את האפשרות לדעת איך את מגיבה.......וגם זה בדיאבד. מעוף

Netta79

New member
אני מבדילה בין 2 סוגי אהבה ../images/Emo23.gif

כמו
, אהבה להורים , לאחים , לילדים זוהי אהבה שאינה תלויה בדבר אהבה כזו תימשך לנצח - בין אם תרצה בה בין אם לאו כשאתה אוהב את " מהות" האדם ולא את " ההתנהגות שלו " "האופי" שלו "הצורה" שלו וכו' ... לאהוב אותו - רק מפני שהוא - הוא ( כמובן שזה לא קל אבל קיים - ואפילו לצערי מנסיון )
( שאינו תלוי בדבר
) ~נטע

maof

New member
תמיד יש.......

זאת האהבה שלי.....זאת האהבה שלך ואם ההוא אוהב בצורה שונה אז הוא לא אוהב מספיק
מעוף

יערית

New member
לא מאשימה את המוסד

מאשימה את האנשים שמתנהלים בה.הרבה לחץ יש לאנשים להגיע לחופה כשהם : מאוהבים עד השמיים כשהם חושבים שהם מצאו את משוש חייהם לנצח נצחים{עדיין לא יודעים שהחיים דינאמיים} כשהגיל לוחץ להם בצואר כשמרגישים שהם יאחרו את הרכבת{מי המציא אותה בכלל?} בקיצור-אין להאשים את המוסד הזה ,גם אנשים שחיים בזוגיות תחת הסכמים ושאר ירקות נפרדים ומתגרשים ועוברים את אותם שלבים שכל זוג עובר בחייו. אולי אני נאיבית,אבל כך התייחסתי לנישואים וכך גם אתייחס בעתיד, לא מרתיע אותי,לא מפחיד אותי,האיש שיבוא מולי ואני לזה אתייחס ,לשילוב ביננו ,לחיבור שנוצר משני אנשים שונים.

פברואר68

New member
מה שהורג את הנשואין זה לא המסמכים

לא הרבנות לא ההתחיבויות הכספיות לא המאמץ בגידול הילדים לא שעות העבודה הארוכות אולי זה קצת מכל דבר שחונק את החופש השקט הפרטיות אולי זה מספיק שאחד מבני הזוג אינו שותף אמיתי למאמץ במטלות היום יומיות ......אולי כשאחד נסיך והשני עבד ...... כשיש אהבה וכבוד והתחשבות יכולות להתקיים מערכות יחסים נפלאות וארוכות שנים......כל תלוי בתקשורת טובה ואמיתית ופתוחה

קשקוש בגרוש

ממש דבילי (לדעתי) להפיל הכל על מוסד הנישואים זה ממש מגוחך שאף אחד לא מוכן לקחת אחריות מה זה בסך הכל מוסד הנישואים ? (עזבו לרגע את הרבנות בצד) מוסד הנישואים הוא בסך הכל קורת הגג למחוייבות הדדית של שניים אחד כלפי השני ושל שניהם כלפי מערכת היחסים שלהם אז מה כל החארטה שזה הורג את האהבה ? מי שרוצה גינה פורחת ולא מאפשר את האקלים הנכון שלא יחפש תירוצים.

d a n i e l s 5

New member
בכותרות ....

בסיסמאות..... העיקר זה לא אני.... זה הוא/היא/הם/המוסד/הכתובה.....(את מוזמנת להמשיך).

קשה לי...

קשה לי למצוא ד"כ. טוב נו...אנ'לא מושלמת. אבל... כל בוקר...בפקקים בדרך לעבודה... יש לי מן הובי כזה...בעצם שניים... 1)להסתכל על הסטיקרים שמרוחים על מכוניות...ולמצוא תירוצים. 2)להעיר חברים ב
...אבל זה לא שייך. קוקו בסתם מן יום כזה של שיתוף

d a n i e l s 5

New member
שיתוף - סליחות

הכל הולך בימים אלה...... ואת יודעת מה.... לכבוד יום הכיפורים מוכנה לקבל גם תרוצים.

maof

New member
מה בעיה קוקו../images/Emo13.gif

מצאי לך גורו.....ותראי כמה זה פשוט....פשוט
וואלה הוא ימצא עבורך את כל התרוצים שבעולם
מעוף

d a n i e l s 5

New member
יוסף היה אומר.....

אחחחחחחחח הדור הזה......"דור שלא ידע את יוסף". לפעמים חבל שכך.

תאמיני לי שגם את משה הדור הזה לא

הכיר ואם לנמק הרי שיוסף היה בצורה מסויימת נקודת ציון להתחלת השעבוד שבמקרה הזה אני אמשיל אותה לתקופת הנישואים כמו שנאמר "עברנו את פרעה נעבור גם את זה" ומשה מייצג את השידרוג של תהליך הגירושים אממה הדור הנוכחי כבר ישר נסע לעמורה

למעלה