שיחת "לאן"

יערית

New member
אמרתי

לך שאני לצידך בכל מילה בשירשור הזה? אפשר גם בדרך לשופינג?

ד ו ל ה

New member
שם...

זה בדיוק המקום הזה שבו אתה מרגיש מחובר המקום שבו אתה מרגיש בטוח ובבית, מקום שבו אתה יכול להגיד הכל כולל הכל בלי שזה יתפרש כאיום על היחסים... יש כאלה שמגיעים לשם מהר (מסירים הגנות , בוטחים ומתמסרים) ויש אחרים שלעולם לא יגיעו...

G a v ® i e L

New member
ההבדל הוא...

שאנחנו גרושים אמיתיים, שרופים לגמרי, לא מסוגלים לפתח שיחות על "לאן", סוגדים ל"כאן ועכשיו" כחברי כת הזויים ועוטפים הכל בעטיפת צלופן ציבעונית. אבל את עוד לא בכת הזו, עוד יש לך סיכוי לשמור על הזהות האמיתית שלך, תיתמסדי לך והצילי את הכבוד האבוד שלנו. תני לנו להגשים את החלום שלנו דרכך !! את הסיכוי היחיד שעוד נותר.

magic40

New member
המילה פחד כבר עשתה לי רע!

ברגע שאהיה עם מישהו בקשר כמו שקראת לזה ואחשוש לומר את מה שיש לי אבין שממש לא יהיה צורך לשאול לאן כי אהיה שם רק לטווח קצר עד שימאס לי וזה קורה מהר! וככה בכללי אוהבת לדעת מי מה מתי כמה ולמה במידה והכיוון שלי הוא מיסוד הקשר, וזה ממש לא מחוסר ביטחון זה פשוט חשש לבזבז זמן יקר ואנרגיות על משהו לשלא מוביל לכיוון שאני שואפת אליו.

וכאילו אם נגיד

שיחסנו לטווח ארוך, ואנחנו מה זה מוכנים, ואנחנו מה זה רוצים, ואנחנו מתים על כפיות בלילה, וצמאים לזוגיות כמו אסקימואי במדבר... כאילו זה אומר משהו על מחר. שיחות מפגרות וחסרות תכלית.... אנחנו פה כל עוד טוב לנו, אנחנו נתמודד עם מה שלא טוב במידה ויהיה רצון... כל השאר שטויות.

ב ה י ר

New member
מעדיפה את הגישה ההפוכה

של: "היחסים שלנו לא מובילים לשום מקום" וזה בהנחה שכבר יודעים לאין רוצים שהם "יובילו" ושלמים עם העובדה "שלא יובילו". שיחות מסוג "לאן" בדר"כ עם ניחוח סופני כי עצם העובדה שמעלים אותם יש משהו לקוי בקשר לקוי במובן שכל אחד רואה אחרת את הקשר. לכן לא מוצאת טעם לדבר על כך.

שאלה טובה,שרשור מקסים

ניסיתי לחשוב אם שיחות הלאן ותיאום הציפיות זה משהו שעבר עלי ביחסים זוגיים... אז מתברר לי שכאשר התקשורת טובה ואיכותית שיחות כאלה מתרחשות כל העת,הרי מדברים על עבר,על הווה,על עתיד אם אנחנו חושבים שאנחנו מכירים את בן הזוג היטב, אנחנו מודעים לציפיות מעבר להוויה...הרי סביר להניח שכשהתקשורת טובה,ישנה מודעות לצרכיו,רצונותיו,החלומות,התקוות של כל אחד מבני הזוג. שיחה יזומה רצינית,זה נראה לי משום מה כמו יחסי עובד מעביד,שיחת מוטיבציה כזו(ובדרך כלל מכתב פיטורים מגיע אחרי השיחה
)

cookie13

New member
תיאום ציפיות

הכרחי? אולי. מלחיץ? יש מצב. חושבת שמעשים, עיניים, דברים קטנים מהיום יום נותנים את התשובה. לאו דווקא שיחה. יכול להיות שאני טועה...

מעניין - סוגייה שעל הפרק אצלי...

הבן הזוג שלי (רואה בו זמני) החלטתי לראות כך את בני הזוג שלי (לא מאמינה בקבע) אולי מתוך ניסיוני חייה את העכשיו בלי ציפיות ומקובלויות מעלה את השאלה לאן אנו פונים מכאן - הוא מעוניין שנעבור לדירה אחת מתוך מצב שדירתו ודירתי אינם מתאימים ליצור חיי זוגיות ומרחב עבורנו ועבור ילדינו מציינת הקשר די חדש ועניתי ואף מעבירה לו את ראייתי שאנו בשניים (נאמנים) אך לא מוגדרים ולא קובעים את העתיד פשוט זורמים ככול שייטיב איתנו הקשר בינינו החלטתי ואף הדגשתי לו שהפעם את ביתי לא משכירה ולא מזיזה דבר ירצה שישכיר לעצמו דירה ואני אהיה חלק ממנה מניסיוני הבנתי שאין זוגיות לכל החיים אולי ארוכת טווח ואני צריכה להבין ולהכין את נפשי שעלי להנות מהכאן ועכשיו ולשמור לעצמי את הפינה ולהמעיט זעזועים לי ולילדיי (טוב אצלי גדולים) בקיצור אני שמחה שאני הגעתי להשלמה איתי ואינני זקוקה ולחוצה למסד את הקשר למען אישור היחסים אני בשליטה ועצמאית יחי ההשלמה העצמית - אין טובה ממנה

"יחסינו לאן"

ככה קוראים לשיחה שזה שרוצה יותר יוזם, וזה שרוצה פחות מנסה להתחמק ממנה.

d a n i e l s 5

New member
אני שואלת "יחסנו לאן"

ממרום גילי..... כצריך להתחיל תאם את עניין הסויטה המשותפת (או לא) באחוזת ראשונים. או לחילופין "תגיד שנקנה לנו קבר משותף או כל אחד לחוד"? יחסנו לאן.....אנא ערף....לא מבינה ביחסים.

הוא פעם אמר לי....

"גליה- איתך עד המקל," עניתי לו:"עזוב אותי באימאשךךך-שחרר ותשאיר ת'מקל!" את לא באמת רוצה לשמוע את דעתי! ובכל מקרה "אלוהיי הדברים הקטנים"- זאת אני!

השיחה הזאת תמיד תגיע כש

לצד אחד יש יותר אינטרס מהצד השני או לחילופין כשצד אחד מסתפק בלחיות את הרגע(מטעמי נוחיות בלבד) ואילו הצד השני מרגיש זאת(אוליי מנוצל?)ופוחד על מה יהיה מחר בעולמינו(הגרושים/ות)זה בא לביטוי הרבה יותר כי תמיד יהיה צד שסוחב עימו את הצריבה של להעזב

למעלה