שיחת טלפון

עופר 42

New member
שיחת טלפון

עם הבן הגדול (16). אני: מה שלומך? הוא: בסדר, אחלה, היום יש לי יום חופשי אבל מחר אני חוזר לביצפר. אני: למה? הוא: יש לי השלמות בלשון לעשות. אני: השלמות בלשון? זה בגלל שאתה אהבל או בגלל שלכולם יש? הוא: לא, לכולם יש. אני בכלל לא אהבל. אני מוציא בלשון איזה 90% כל הזמן. אני: רגע יש לכם בגרות בלשון השנה לא? הוא: כן. למה אתה חושב שאני מוציא 90% ?

בגרות בלשון-

הבן הגדול שלי, שנה שעברה יום אחד מתעורר מאוחר בבהלה נוראית אמא תעשי לי טובה תקפיצי אותי לבית ספר עכשיו אני מאחר מוות. אימא כמובן מייד נחלצת אבל תוהה מה קרה פתאום, כי כבר נגמרו הלמודים,ולא היה כל כך לחוץ 12 שנה. והילד אומר ממרום קומתו מה קרה? שכחתי שהיום ה8 לחודש, ויש לי בגרות בלשון, התחילה לפני רבע שעה. ואני אני חשבתי שלפני בחינות בגרות לומדים משננים פותחים מחברת רואים שיש ספר אולי לומדים עם חבר אבל לשכוח שיש לך בחינת בגרות??????

נעמה ע.

New member
כשאני עשיתי בגרות בלשון..

בשנה שעברה, הלכתי לישון מאוחר, אמא דאגה שאני לא אקום ואאחר את ההסעה, ואני כמובן אמרתי לה שתסמוך עלי כי אני מספיק מבוגרת כדי להחליט מתי אני צריכה לישון.. (מוכרים לכם המשפטים האלה?) ו..התעוררתי למחרת בבוקר מדפיקות אלימות על החלון- חברה שלי צועקת לי: "נעמה! קומי! ההסעה מחכה לך!" קמתי בהיסטריה, לבשתי בגדים מזעזעים וטסתי להסעה.. אבל בסוף הוצאתי 96, אז היה שווה
. פעם הבאה להקשיב לאמא..

shiraa

New member
שיחת טלפון

עופר, המשפטים שלו ביחס למשפטיה של בתי ארוכים מאוד.

למעלה