שיחת טלפון

Rtitan

New member
אם הכושית מעבר לגיל 25... לרוב הן כאן עם ../images/Emo11.gif

תחת שנראה כמו החלק האחורי של מיכלית נפט ששפכה לאגר במפרץ מקסיקו...

היום שניכם במקום אחר

מה יכול להיות רע בפגישה? זאת יכולה להיות פגישה כיפית ולאן שהיא תוביל... אז תוביל. ההחלטה תהיה כאשר תצטרכי לקבל אותה.

שרשירית

New member
נכון, בוא לא נרתום את העגלה לפני הסוסים

קודם ננסה את השוט

ליבליב1

New member
מרגש לאללה...

ואני בעדך - לכי על זה.... יכול להיות מעניין.... וגם אם זה יגמר ב"קול תרועה גדול"
- זה עדיף על להתבחבש בבטן עם המחשבות והתהיות של "מה היה קורה אם..." תהני לך!

Rtitan

New member
מרגש ברמות מטורפות בעיני!! ../images/Emo13.gif

מה הקטע? אז רצית להיות איתו? אז יש לו מקום מאד גדול בחיים שלך - תרצי או לא, תודי בזה או לא. לכי לפגוש אותו, תתמכרי לפרפרים בבטן שיהיו לפני הפגישה איתו וזרמי עם מה שתרגישי. סביר להניח שזה יגמר בשיחה טובה, ידידות גדולה וסגירה של המון דלתות פתוחות ומעגלים שלא נסגרו כשלא לחלוטין מימשתם את אהבתם. את הרי כבר ילדה גדולה - כך שכל דבר מעבר לזה יהיה משהו שאת רוצה שיקרה ... אז למה לא?
בעיני זו תהיה פגישה נפלאה שתעשה לך רק טוב
ואני יודע שאת לא טיפוס של חיבוקים וקוצ'י מוצ'י - אז מה? לכי על זה ובענק - ואל תקשיבי לוירטואליה - בסך הכל מתחת לדבשת שלו YE הוא גבר רומנטי...

יערית

New member
מממממ

לא יודעת מה לכתוב לך, בעצם היה לי מה לכתוב בעליצות כדרכי בקודש, אבל זה גם לא היה נכון לבוא ממקום של שיפוט וביקורת. היה מי שלימד אותי שיעור כואב בחיים בעינייני אקסים מהעבר שידעו שתמיד הדלת פתוחה במידה וירצו להתקשר ולשוחח, באותם רגעים זה באמת מרגש ומחניף שהעבר חוזר אלייך כאילו לא נשכחת, אך האם זה נכון להכניס את העבר שהיה בעבר, כשהיית צעירה אל המקום בהווה שבו את בשלה יותר, בוגרת<בספק
>ולנסות לעשות החייאה שהיא ? אם את במקום שיכול לאפשר את זה לכי על זה, אצלי זה תמיד קרה כשאני בזוגיות, אין מקום לזה, גם אם אני ממש אבל ממש סקרנית מה עלה בגורלו, יש רק אחד שהייתי מוכנה לשים את עצמי על המזבח בשביל לראות אותו שוב, וגם זה מותנה מבחינתי ככל שאני חושבת על זה. בהצלחה ש' :))

NoaModiin

New member
WOW

אהבה של פעם בחיים.. כמה קשה להשלים עם ניפוץ התקוות, הפנטזיות, החלומות... עברת את התהליך הזה, קשה וכואב ככל שהיה, ואני מאמינה שאת במקום אחר לגמרי, חכמה, בוגרת, ובעלת נסיון אישי. אני בהחלט לא הייתי שוללת מפגש כזה, אבל יש צורך בהכנה נפשית- דעי מה את רוצה עוד לפני הפגישה, ונסי לא להגרר למקומות אחרים. בהצלחה

פגישה

אין ספק בכלל. דבר ראשון להשלים פערים על כוס קפה או בירה. היום את גם נמצאת במצב שגם השלמת פערים בין הסדינים באה בחשבון. מה כבר יכול לקרות... לדעתי רק טוב.

ו...? מה את מרגישה לגבי המשפט

הזה? זה מעורר בך רצון להיפגש או שאת מעדיפה לשים את זה מאחור ולא לחזור לזה? אם כן - לכי על זה.

Rtitan

New member
אני יודע שאת לא טיפוס של קוצ'י מוצ'י... ../images/Emo6.gif

אבל אני כן, ואני ממש מתרגש - שיהיה בדיוק מה שאת רוצה שיהיה

למעלה