שיחת טלפון

שרשירית

New member
שיחת טלפון

"היי שרון, זה אני א'." את א' פגשתי בגיל 18. הוא היה ועדיין גדול ממני ב 19 שנה. הוא היה הבוס שלי במקום בו מלצרתי. נשוי + 3. שנתיים וחצי עברנו ביחד. הוא היה האהבה המטורפת של חיי. שכרנו דירה יחד והוא החל במסכת גירושין עקובה מדם. הוא אמר לי אז, היא מתכוונת להשאיר אותי עם התחתונים ביד. אז לא הבנתי, הייתי צעירה, לא יכולתי לעמוד בסאגה המשפטית הארוכה של רכוש וילדים. היום אני מבינה, זה אכן לוקח נצח כמו שחשבתי אז. זה נגמר ביננו, זה נגמר קשה וכואב כשהאהבה בשיאה אבל עם הרבה הבנה שאני צריכה להמשיך הלאה בחיי ולבנות משהו חדש ונקי ולא להיכנס לתוך תהליך שאין לו תאריך תפוגה. בעבר עלו בי מחשבות מה אם היינו יחד, מה אם היתה בי היכולת לעבור את תהליך הגירושין יחד איתו עד לסופו. מה אם הוא לא היה משחרר אותי לטובתי. והיום, שיחת טלפון. "היי שרון, זה אני א'. אני בארץ. אני אשמח אם ניפגש".

שרשירית

New member
הסקרנות הורגת את החתלתולה

לא יכולתי לדבר איתו יותר מדי אז אמרתי לו שידבר איתי בערב. אני מאוד סקרנית לפגוש אותו, יש הרבה דברים שאני רוצה לשאול, לראות מה השתנה, איך הדברים אצלו היום... יש לי עוד זמן לחשוב ולהחליט אבל נראה לי שאפגוש אותו.

ye44

New member
זה בדיוק מתאים לפוסט שכתבתי

אתן תמיד מכוונות לאן שלא צריך לכוון , היכן תפגשו ? ב " אחוזת ראשונים "

שרשירית

New member
רגע רגע, למה אי אפשר להיפגש על קפה או בירה

על תקן ידידים ותקים שרוצים להשלים פערים? הרי אתה אמרת שנשים נמצאות כל הזמן בחיפוש תמידי והנה הזדמן מפגש שהוא לא קשור לזוגיות או לסקס אלא לשני מכרים מן העבר. אז מה שאתה אומר שאם זה לא עומד בכל הקריטריונים ואם זה לא לצורך זוגיות אז אין טעם להיפגש? מי חושב בכלל על לכוונן במקרה הזה? נראה לי שהרסתי לך עוד סטטיסטיקה, אני אוהבת לפגוש אנשים גם מבלי לתפור מראש את שמלת החתונה.

למה את שלילית כזו?

אולי כן יצא מזה סקס? (דארלינג, אם היינו חיות לפי הסטטיסטיקות המופרכות של YE לא היינו חיות).

שרשירית

New member
ממה שאני זוכרת הוא היה

חתיך הורס וסקס הכי טוב שיש. דווקא נשמע לי קינקי ומגניב להזדיין עם גבר שהדיינתי איתו כשהייתי בת 18. אני מקווה שישאר לי גם הפעם טעם טוב בפה
מותק, אם הייתי חיה כמו YE אז סביר להניח שלא הייתי נשארת שניה אחת בלי זוגיות וממש לא משנה מי הפרטנר. הוא זה שמייעץ כאן למי שלא באמת מכיר ויודע איך הוא חי מחוץ לוירטואליה. על כן אני לא מתרגשת, כי על זה נאמר... הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו!!!

ye44

New member
יקירתי למזלי אני לא גמל

אני באמת מכל הלב מאחל לך שתגיעי לשלמות הנפשית והזוגית כמו שיש לי ואם תאמצי את העצות שאני נותן החיים שלך יהיו צבועים בורוד
מעולם לא טענתי שהפרטנר לא חשוב הבעיה שאתן מחפשות את הלא מצוי ואז ה
שלכן נשאר

שרשירית

New member
עזוב, אתה מושך אותי בלשוני

רק שים לב לכל השינויים בזוגיות שלך שחלו בשנה וחצי האחרונות מאז שאני מכירה אותך. אפילו אותי כבר הצלחת לבלבל.

ye44

New member
../images/Emo6.gif סטטיסטיקה מופרכת ?

נראה לאן הטמגוצ'י שלך יוביל אותך

שרשירית

New member
טמגוצ'י דורש יותר מדי מחוייבות מבחינתי

אני מעדיפה משהו אחר על בטריות.

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אחפש לך משהו באמסטרדם

Rtitan

New member
כרגע זה לכיוון מחלקת עסקים ../images/Emo98.gif

עם השידרוגים של הנוסע המתמיד... רק שהיא תגיע כבר ללחוץ לי על הכפתורים
.

א פרסקי

New member
זה משנה?

א או ב או בכלל ז בא לך להשלים לכי על זה מה YE הכניס זוגיות לתמונה, ואם בכלל הוא בא עם כושית עם תחת משגע מארה"ב תעשי ותהני :)

למעלה