שיחת טלפון מטלטלת...

meytall0

New member
שיחת טלפון מטלטלת...

נו טוב, זה היה צריך להגיע מתישהו.. הנפילה הזאת, העיכול והעיבוד של 4 השנים האחרונות. הכתבה דווקא לא עשתה את זה, בעיקר משום שהראיון נעשה עוד לפני הלידה, ובעצם היא היוותה סגירת מעגל (אומנם מעגל, אבל עדיין יש חור בתוכו). ופתאום היום בערב, אני מקבלת שיחת טלפון ממישהי שהזדהתה ממשרד הבריאות, מהמכון הטרטולוגי בירושלים, שרצתה לדעת איך הסתיים ההריון שלי ב-2007.. הם עורכים בירור על נשים שקיבלו זריקת טטנוס בהריון- ואני קיבלתי את החיסון בשבוע 7 עקב נשיכת כלב (לאחר שהתייעצתי איתם ונאמר לי שאין בעיה בקבלת החיסון בהריון). ואז הכל צף. אותו אובדן "פעוט" לעומת קודמו, שלא הרשתי לעצמי להתאבל עליו כמו שצריך, שהחשבתי אותו כ"קל" יחסית פתאום הכה בי. אליה שבידיי המחיש לי בעצם את מה שאין, את מה שאיבדתי. אז הנה היא, ההורות לאחר אובדן על כל המשתמע מכך.. מיטל

קיטי08

New member
הי מיטלי

זה כל כך צפוי ויחד עם זה כל כך כואב, אני עוד לפני הלידה, כפי שאת יודעת, אבל ההריון הזה מפגיש באופן כל כך חזק את היש והאין. כל בעיטה מזכירה אחת קודמת כל בדיקה מחזירה אותי 13 חודשים אחורה. מאוד מעסיק אותי איך אתמודד עם התחושות המורכבות לאחר הלידה. והנה את מוקסמת מאיליה ומבינה את גודל האובדן ובטח מתגעגעת נורא. כמה קשה לגלות שאין אובדן קטן. יש אמא שמתגעגעת. שולחת לך חיבוק גדול ויודעת שלבך הגדול יעמוד בכל הדרוש, אך תשמרי על עצמך, תרשי לעצמך גם להתאבל, לא בטוחשכולם יבינו, אנחנו מאוד..

happy

New member
צימררת אותי

ברור שזה מציף הכל. למרות כל השנים שעברו. מחבקת אותך חזק חזק חזק

א וש ר י

New member
מיטל...פעם קראנו לזה "רכבת הרים"....

אין לי המון זמן לכתוב, אז בינתיים קבלי את מחשבותי....מזדהה איתך כל כך לגבי הטלטלות האלה, שפתאום, כשחשבת שהכל רגוע ושליו ושקט, מגיע משהו שזורק אותך חזק אחורה, ולא נותן מנוח למחשבות. במיוחד כשאת אחרי לידה....וההורמונים וכל זה. אז בינתיים קבלי חיבוקים. ותחשבי על אליה ואמתי, ו...תזכרי שחושבים עלייך גם כאן. אני

רינת200

New member
היש והאין

כן היש מדגיש את האין, והאין מדגיש את המזל של היש. זה קיים אצל כולן אך אצלנו במיוחד האיזון הזה כל כך קשה

מיטל אהובה

קודם כל, הדבר האחרון שאפשר להגיד על האובדן השני שלך הוא "פעוט" או "קל". ב-4 שנים ארוכות וארורות עברת דברים שאנשים לא עוברים במהלך כל חייהם. הקושי בהורות אחרי אובדן הוא קושי מורכב, ועם "וותק" של 3 חודשים יותר ממך בהורות הזאת אני עדיין לא מצליחה לנסח (אפילו לעצמי) את הקשיים והמורכבויות כולן. רינת הגדירה את זה כל כך יפה. היש והאין. חבקי הרבה את הבנים. הרבה מהנחמה שאת מחפשת ושמגיעה לך נמצאת בהם.

meytall0

New member
תודה יקרות, על המילים הנכונות. קצת יותר טוב

היום. משתדלת לא לחשוב על האין ולחבק כמה שיותר את היש. פשוט לא ציפיתי להצפה כזאת, ועוד משיחת טלפון. מיטל

תמר507

New member
מיטל

על היש הגדול ו-
על האין. כל-כך מבינה אותך ומזדהה עם ההרגשה.

../images/Emo201.gif

ואני ממש לא יודעת אם זה מתאים לשאול (ואם זה לא מתאים סליחה מראש ותתעלמי מהשאלה) אבל אם יודעים להגיד עם יש קשר בין החיסון וסיום ההריון בצורה כזו או שאין קשר בין הדברים??

נאשא

New member
מיטל

אני מקווה שעד עכשיו נרגעת קצת. בהחלט קשה. וכמו נגה אור שואלת אם אמרו לך משהו על הקשר או רק שאלו לתוצאות אצלך?

../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

מיטלוש, יקירתי אני חושבת שאני מבינה על מה את מדברת... שולחת לך חיבוק חם ואוהב. שלך מירי

למעלה