שיחת הטלפון

שיחת הטלפון

הצילצול תפס אותי באמצע יום עבודה עסוק ביותר כשאני מתרוצצת ממשרד חמשרד "מיכל ? " הוא שאל בקול הססני "כן " עניתי עינינית, כשאיו לי בעצם מושג מי מדבר "מדבר רון " אמר בקול מבוייש במקצת רון אחחחחח, הילדון החמוד מהרכבת. בכלל שכחתי שנתתי לו מספר טלפון בשנייה שקלטתי שזה הוא, זרמים התחילו לעבור בגופי זוכרים את השיר - חשמל זורם בכפות ידיך ? באותו רגע זה היה - חשמל זורם בכל גופי "חשבתי, אולי, שאפשר יהיה להפגש " חייכתי לעצמי מממממ רוצה אותי הילד "או קיי, מתוק. עוד נדבר , אני באמצע עבודה " נסיתי לחזור לעבודה אבל ראשי היה כבר במקומות אחרים נכנסתי למשרד שלי, וסגרתי אחרי את הדלת מודעת לסכנה שבכל רגע יכול להכנס מישהו הכוס שלי כבר נטף לגמרי וטיפות החלו יורדות במורד ירכיי התיישבתי על הכסא מעבירה יד על שדיי הכבדים עוברת על הפטמות הזקורות סוחטת אותן אנחות נפלטות מפי לא יכולה להתאפק עוד ידי יורדת לה אל בין רגליי שוקעת מיד פנימה אל תוך מערה רטובה לגמרי אצבע על הדגדגן מזיינת אותי בכוח, בעוצמה כשהילד בראשי מדמיינת אותו מעליי, מתחתיי, בכל תנוחה ובכל חור תוך שניות נרעדתי בארגזמה חזקה. כשפקחתי את עיניי, גיליתי שאני לא לבד

bugbuster

New member
חכי גחלתתתתת עוד לא ניגמר

ואגב, מי היית רוצה שיהיה? או יהיו? אופפפפפפפ איזה מוצאי חגגגגגגגגגג

gever45

New member
../images/Emo4.gif אהה...בגלל זה קראת לי רון...

עד עכשיו לא ברור מה גרם לי להיעצר ליד דלתה של מיכל ולא להיכנס פנימה כהרגלי. יתכן וזה הקול המוזר ששמעתי כשהנחתי ידי על ידית הדלת. התכופפתי בזהירות והצצתי מבעד לחור המנעול. בשנייה הראשונה לא קלט מוחי את שעיניי ראו. מיכל ישבה ליד שולחנה שמלתה מופשלת, רגליה פסוקות, ידה האחת עיסתה את שדייה בעוד ידה השנייה מלטפת בתנועות סיבוביות את דגדגנה. הצצתי בזריזות למסדרון מוודא כי אף אחד לא מגיע וחזרתי להציץ במיכל… לפתע הרימה מיכל את מבטה כמו הרגישה בזכר המיוחם הצופה בה מבעד לחור המנעול, פתחתי באחת את הדלת ונכנסתי פנימה...

חם במשרד

כשפקחתי את עיניי עוד קצת מטושטשת מהאורגשמה החזקה שטילטלה אותי לנגד עיניי עמדו להם שניים שני גברים חסונים, צעירים ממני בכמה שנים אבל בהחלט נאים שני גברים שעמדו להם מולי, במשרדי לרגע לא הייתי בטוחה שזה מה שאני רואה אבל - כן שני הגברים המיוחמים האלו עמדו והביטו בי ואוננו אחד את השני הזין של האחד היה בתוך ידו של השני ולהיפך מתוך הייחום הרב שלי, לא עמדתי בפיתוי ניגשתי אל שניהם יורדת על ברכיי נעמדת מול שני כלי הזין המפוארים לשון נשלחה מלקקת ומוצצת כל אחד בנפרד ואת שניהם יחד לא יודעת מה של מי נהנית משני איברים חמים בתוך פי על פניי, על צווארי והם ממשיכים בשלהם תוך כדי מציצותיי מאוננים אחד לשני ואני מוטרפת עוצמת עיניי ומוצצת עוצמת עיניי ומדמיינת מדמיינת את הילד שמכלתחילה הצית בי את הלהבה מדמיינת את הזין הצעיר שלו בתוך הפה שלי מדמיינת אותו מגיע עם חבר ושניהם מענגים אותי משגלים אותי עיניי נפקחו כאשר שני מתחי זרע ניתזו על פניי ובתוך פי קמתי מחייכת יודעת שאני מוכנה חמה ומוכנה אליו

למעלה