שיחת גברים

שרון-ב-

New member
שיחת גברים

בנות, נו, אל תעקמו פנים, גם בנים משוחחים לפעמים בינהם ולפני כיומיים, אם ארצה או לא, נקלעתי לשיחת גברים, אולי אחרי שתקראו זאת תגידו מה פתאום גברים...אבל כשאני בדקתי הם היו גברים (נו, היה להם...אתן יודעות....) אז ככה.. המקום: חדר כושר הנפשות הפועלות: גברבר מתאמן ומדריך משתרמן ``איזו חולצה דפוקה מיע עיצב אותה לעזאזל`` קלל המדריך ותלש את הצוארון ``גם ככה יקרה פחד`` ילל ``אז למה קנית אותה`` שאל הבחור ``המוכרת היתה חתיכה`` הודה והרכין ראש. (``עזוב אתה לא אשם אתה גבר`` דחפתי את האף, סובבתי גב והמשכתי ``להתעלם``) ``כן, זו בעיה גברית נפוצה`` הסביר לבחור שאיתו ``הנשים היום שולטות בגברים לפחות אני מודע לזה (הוא חושב ככה) יש גברים שלא מודעים לכך... והכל, הכל בגלל שאנחנו חרמנים, ועבור האשה מוכנים לעשות הכל ולו בכדי לקבל ממנה משהו, אבל אתה יודע למה אנחנו חרמנים כל כך ? כי האשה הישראלית לא יודעת להזדיין (אנחנו ?????) לא רוצה לא מתאמצת, ואז אנחנו לא מסופקים אף פעם ונשארים חרמנים`` כמובן שהיה המשך לשיחה, המקלדת שלי מסרבת להקליד אותה... (אלא אם יפול כוכב...) שרון, שיצאה מהאימון והלכה לשחק טניס שולחן עם ילד בן 12 מה שבטוח בטוח

הדחליל

New member
אז למה את

לא יודעת להזדיין ? לא לימדו אותך כל ה``גברים`` הישראלים ? וחוצמיזה למה בדקת להם את ה ``נו`` ? ...

שרון-ב-

New member
תמיד הייתי אהבלה...

לא קולטת...פשוט לא קולטת... סתומה, מפגרת, בחיי לא יודעת....מה לעשות... שרון נהנית להתאמן (בודקת להם את הנו...לוודא שלפחות פיסית ביולוגית כימית הם גברים צריך בדיקה דחליל ?... אולי..אם הייתי ציפור)

שרון-ב-

New member
לא חושבת

בטוחה. אם הם עומדים בזה זאת שאלה אחרת שרון גדולה בארץ הקטקטים

הדחליל

New member
שרון

לא יודעת כלום שרון בחושך שרון תדלי אור שרון .... אני חמור

ariegur

New member
אני מתחיל להבין את כל הבעיות שלך

באיזו חברה את מסתובבת ? ועוד מתנחמת עם ילד בן 12 . בושה וכלימה ובושה. ארמטיף

שרון-ב-

New member
זה התחיל

מפינג פונג עם בן 12 ומצאתי עצמי אחרי שעה מביסה את כל האבות בסביבה. ואם הבנת את הבעיות שלי אנא עזור דחוף לפסיכולוגית שלי שנה והיא עדיין לא מבינה שרון, שרק בסוף המשחק קלטה שחזית הבגד ים היתה פתוחה

ariegur

New member
תחליפי את הפסיכולוגית שלך בי

ואני אביא את הספה ותיראי שהכל יהיה סבבא וניסע לכפר סבא וסוף סוף תגמרי ותרצי רק לישון שון שון ועפעפייך ישקלו טון טון טון ואני גם אתן לך בונבון בון בון ונסע לפריז או לבון בון בון וזה יהיה שיגעון עון עון עון ואז אני אתעורר רר רר רר ואגש למקרר רר רר (מה בעצם יש לי לעשות במקרר?) ומאוד אצטער ער ער שאני כבר ער ער ער וכל זה היה חלום לום לום. אריה שיש לו חום חום חום והוא מסטול היום יום יום

שרון-ב-

New member
הפסיכולוגית שלי תחליף

אותי בך. נראה שאתה תספק לה משכורת לכמה שנים טובות, אני כבר לא שווה. זהו. שרון, מעדיפה את השיש או השטיח כפר סבא ????

ariegur

New member
סבבא

וזהידוע, שאלה שנזקקות לפסיכולוג, בטוחות שהן בריאות, ואיזה גבר צריך טיפול במקומן. אריה - מומחה עולמי לנושא.

שרון-ב-

New member
``נטול השכלה בכלל``

המיטה חולה המיטה !!!! שרון, גוף בריא נפש בחופשת מחלה

למעלה