שיחזור נתונים לאחר Hard Reset

efikatz11

New member
שיחזור נתונים לאחר Hard Reset

ברשותי Ipaq 2210. ביצעתי Hard reset. כיצד אני משחזר את הנתונים? האם הסינכרונים שביצעתי לפני הקריסה מחזירים את המצב לקדמותו (כולל תוכנות ) או שמא מדובר רק בנתוני היומן וספר טלפונים? האם ניתן בכלל לבצע גיבוי ל PC אשר יחזיר לי בעתיד את ה IPAQ למצב שלפני ה Hard Reset?

ron20

New member
../images/Emo26.gif

סנכרון יחזיר: - את נתוני ה PIM (יומן, כתובות, משימות, פתקים, מועדפים) - את ספריית הסנכרון במידה וה device name יהיה זהה. - מועדפים - עברית תותקן מיד לאחר הריסט רק במידה והותקנה בכרטיס זכרון או ב filestore את התוכנות ושאר ההגדרות תאלץ להתקין מחדש. גיבוי, המכשיר כולל תוכנת גיבוי ב programs שנקראת ipaq backup בצע גיבוי לכרטיס הזכרון לאחר שאתה מייצב את המכשיר (מומלץ לגבות מדי פעם וכן לפני שינויים והתקנות מסובכות) השחזור מאד פשוט ניתן לגבות גם באצמעות AvtiveSync אבל זה הרבה פחות נח, ולא נותן פתרון למקרה שאתה לא בקרבת ה PC.

efikatz11

New member
גיביתי ל SD לפני הקריסה

אבל כשאני מנסה לשחזר, זה תוקע לי את ה IPAQ ורק Hard Reset מצליח להחזיר את ה Ipaq לפעולה. כאשר חיברתי את ה Ipaq לעריסה עולה לי האשף ושואל איך לחבר אותי: האם כמשתמש קבוע או כאורח. ב HELP של ActiveSynch כתוב שיש להתחבר כאורח אבל אני לא מצליח. האם עלי למחוק את ה User Device מה ActiveSynch ולקבוע שם חדש למחשב?

ron20

New member
../images/Emo26.gif

- לא הבנתי איך בצעת גיבוי (AS או ipaq backup) ובכל מקרה כנראה שיש בעייה בקובץ - אולי לא סגרת את כל היישומים לפני הגיבוי (ממליץ על SR לפני כל גיבוי) - ה AS תומך במספר מכשירים כאשר כל מכשיר מיוצג ע"י partnership שם החיבור נקבע ע"פ ה device name של המכשיר. אין משמעות למחיקת ה partnership ויצירת חדש שכן כל מידע ה Pim ישמר באוטלוק , כמובן שתאלץ להעתיק את תכולת ספרית הסנכרון לספריה עם השם החדש (ממש 3 שניות עבודה) חיבור כאורח לא מאפשר סנכרון מלא אלא רק התקנת תוכנות, וניווט במכשיר ... תתחבר כמשתמש קבוע. תתחיל את התהליך מהתחלה (תתעלם מקובץ הגיבוי שכנראה פגום), לא הבנתי בדיוק למה אתה לא מצליח - פרט בדיוק מה אתה מבצע וננסה לעזור.

למעלה