שיחזור וואטסאפ

Howlin Wolf

New member
שיחזור וואטסאפ

יש לי גאלקסי, הוא היה בתיקון ועשו לו אתחול, לפני שעשו אתחול עשיתי גיבוי להכול, כלומר העתקתי את כל הכונן של הגאלקסי, עכשיו אני רוצה לראות את כל היסטורית השיחות שהיו לי, וזה לא כל כך הולך... :\

הוא מראה לי רק חלק השיחות, לא יודע למה....

אפשר לעשות משהו?

Howlin Wolf

New member
אני אציין שהעתקתי את התיקיה של וואטספ

כמו שהיא היית במכשיר לפני, ככה שמתי אותה במכשיר המאותחל.

יש עוד דברם שצריך להעביר?

אני רואה במאמרים שצריך לעשות "שחזר" כשהוא מציע, הבעיה שלא ראיתי את האפשרות הזאת...

Howlin Wolf

New member
מישהו :(

היה שם משהו חשוב...

חייב להיות איזה טריק, איכשהו להחדר את הקבצים הישנים לתוכנה החדשה..... אני ממש ממש אשמח לקבל כל טיפ...

CrH

New member
תגובה

ציינת שבוצע אתחול למכשיר. פעולה זו מרוקנת, בין היתר, את תיקיות ה DATA (לסוגיהן) ואת תיקיות ה CACHE (לסוגיהן). כל האינפורמציה הרלוונטית לאפליקציה זו או אחרת מצויה שם. כאשר אתה אומר שהעתקת את תיקיית האפליקציה, העתקת רק את ההגדרות השטחיות, אולי קצת מעבר. אני מניח שאין לך הרשאות רוט, הדרושות לגיבוי התיקיות שציינתי. בכל אופן, להבא, הדרך הנכונה היא גיבוי האפליקציה עצמה (אופציונלי, מכיוון שתמיד אפשר להתקין מהמרקט) יחד עם ה DATA וה CACHE. כך, אחרי איפוס המכשיר, שחזור הנ"ל מחזיר לך את האפליקציה בדיוק במצבה כפי שהיתה בעת ביצוע הגיבוי. כעת, לצערי, מסתמן שאין הרבה מה לעשות, אלא אם כן יש לאפליקציה אפשרות כלשהי לגיבוי אונליין - לא יכול לעזור עם זה, מעולם לא השתמשתי ב WHATSAPP.

Howlin Wolf

New member
זהו בגלל זה אני שואל

אני העתקתי את כול התיקיות וקבצים שהיו במכשיר, לתיקיה במחשב. יש שם גם תיקיה בשם DATA. יכול להיות שיש דברים מחוץ לתיקיה של ווטסאפ, אני רק לא יודע מה הם. בכל מקרה הם עדיין אצלי.

בגלל זה אני עדיין מחפש פתרון

YosMan1

New member
אולי כן

תעתיק את התקיה הישנה לטלפון החדש.
תתקין את הווטסאפ מחדש
בזמן ההתקנה הווטסאפ אמור לזהות את הקבצים הישנים וישאל אם לשחזר את הנתונים.
לא בטוח שזה יעבוד כי זה לא בדיוק ההליך המקורי אבלי נראה לי שיעבוד.
http://www.whatsapp.com/faq/android/20902622

Howlin Wolf

New member
עשיתי את זה כמה וכמה פעמים

לא מופיע לי הקטע שהוא שואל אם לשחזר... :(

למעלה